Jest Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september Ni sicer od danes ... talevi je bil moj ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september pred 20 minutami je jstdoma napisal: Jst pa ostajam na klasiki 😁 Barcafee šalca? Jaz pa danes nekaj drugega: 5 Citiraj
Jaka32 Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september Kupuje kdo 5 litrske sodčke piva za domači točilni aparat? Kje kupujete? Dobil sem namreč aparat, sedaj pa moram še par različnih sodčkov najdit... Citiraj
Bini Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september Kr dva, da dvakrat ne smetim... 😂😉 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september Kaj pa češ, eden ni nobeden 😛 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september Tomislav. Vic. Otrok sprašuje starša, od kod jima ideja za njegovo ime "Izdislav" Odgovor staršev: Pa po naslovu pjesme, koju smo tada slušali kad smo te pravili. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Dobra raja je danes v Kopru pila dobro pivo 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september So me prisilili v trgatev...sm reku pivo al pa nič! Evo zdej tržem Hmm nevem kdo bo trgal.. Sm šele zdej opazil 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.