Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Po daljšem času 1 hmeljni napitek :)

IMG_20241206_172545.jpg

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Po daljšem času 1 hmeljni napitek :)

IMG_20241206_172545.jpg

In ta zelo dober.... :prstgor:

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

pjandure, pivo za "zajtrk"

Ja res je blo bolj zgodaj🤔

zvečer.... 😁😋:cheers:

Napisano

Okus, ki me precej spominja na najljubšega; Erdinger-JA :)

IMG_20241222_093857_1.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Tale me čaka za popoldan..

20250101_110833.jpg

Na hladno ga daj... 😁😉

Napisano
pred 58 minutami je Bini napisal:

Na hladno ga daj... 😁😉

Zakaj pa predvidevaš, da ni hladen?

image.jpeg

Napisano
pred 27 minutami je Tilen5 napisal:

Zakaj pa predvidevaš, da ni hladen?

No, potem imaš pa v stanovanju... 🥶

Napisano
pred 23 minutami je Tilen5 napisal:

Kaj vi nimate naprave, ki se ji reče hladilnik al kaj ?...

Prvega je no, hecam te... :vesel:

17357389198243984860855342956009.jpg

Napisano
dne 1. 1. 2025 ob 14:45 je Tilen5 napisal:

Men se zdi, da si vzel to kar maš v roki kake 2,3 preveč 😛

Si precej zgrešil.... 😊😂😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sedeži so bili večni problem kolesarjev in še vedno je tako. Eni so pretrdi drugi premehki, spet eni preozki drugi preširoki itd. Noben ni idealen! Najbolš je rit navadit na sedež, ki ga imaš drugače boste menjal sedeže vnedogled..... 😵‍💫Več, ko voziš in bolj ko pritiskaš in si na pedalih manj boli rit, to je garancija za manj bolečo rit in večjo kondicijo po mojih dolgoletnih izkušnjah..... 👌😉 Ps, pa pravilno ga je potrebno nastavit, brez tega ne bo šlo..... 
    • Skritikrt, imam eno vprašanje glede orodja. Potrebujem res dobre "T" inbuse (take z ročajem). Ali je firma WERA dobra? Mi svetuješ kake druge, seveda ne za kako astronomsko ceno.😊
    • Hja, še malo pa bomo tudi pri nas nižali max hitrost ker se na ta način manj obrablja gume in pripomore k manjši porabi goriva in bomo rešili svet pred co2 krizo 
    • Varesina espresso, ki jo strežejo v lokalnem Šparu, mi je super. Predvsem ženske jo naročajo s stepeno smetano (Ljubljanskih mlekarn). 👌😁 Doma pa eksperimentiramo ... ta mesec je bila tudi Lavazza 9/10 👍... Kuhana Barcaffe mi že nekaj časa, odkar imamo aparat za kavo, ne paše več in jo pijem le še v nuji, pa sem jo pil 15 let.   https://fork.si/collections/varesina-coffee/products/0010480804497      
    • Janez, katero kavo pa drugače najraje piješ? Jaz Illy classica  ali Lavazza cream. Ne vem, če je bolj tih ali ni ampak je veliko bolj tiha, kot je moja 6-ka. Dobro, na 6-ki  imam širše, nizkopresečne gume gor, a vseeno. Tudi pozimi z 17-kami je 6-ka glasnejša. Rekel boš, je dizel. Tu mislim predvsem  o hrupu z ceste. Zračni piš jd itak manjši. Vem, da ima 6-ka sanke gor, a vseeno.  Sedaj pa bodi dovolj o cx30. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.