Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Zategne še glava.   Imaš pa prav. Na grobo silo pa spušča in ne gre glave odvit.   Bi moral getribe in glavo vzet skupaj novo. To pa je 60€. Potem bi jo narazen vzel. Motor odklopil in novo sestavil. Težava je, da ne vem kolko bo motr zdržal. Ta je novi 35€. Seveda ne bi zdaj menjal. Ker tudi iz motorja se voha, bi rekel, da bojo krtačke šle.   Dela v noben primeru ne bi plačeval. Če je bila nova 200€. Potem nima smisla.   Bom se vrnil k Metabo/Milwaukee-ju. Javil. Ko kaj navoham. Seveda zna to trajat 😆
    • Kupi 2.5l motor če se hočeš normalno vozit in prehitevat, 2.0l je bolj len.
    • Vzel danes za provat, za kolega pa tavelik paket v zrnju...ma kar neki nagrad tale kava. Cen 14.74eur na kilogram.   Se jim pa cene podražajo z februarjem kot smo se menili za 1eur gor...tako da bo pol pol kile kave 5.4eur...še zmeraj ceneje kot 250g kave barkafe v slo  
    • Ne vem, kam naj napišem, pa napišem kar tu.   Grem iz službe, me ustavi policaj in tisto, standardno: - "Dober dan, kontrola. Dokumente, prosim." Mu jih dam in medtem, ko jih gleda, me vpraša: - "Je bilo kaj alkohola?" - "No, ja, en kozarček pri malici, je imela sodelavka 50 let." - "In kako velik je bil ta kozarček?"             No, alkotest je kasneje pokazal, da bi lahko bil krepko večji, ker se je po štirih urah že vse "zluftalo"...
    • - 2262 je dr Pelko rešil - menjava senzorja pritiska izpuha. Isto sem imel še taprvega notr, tako kot je napisal Thazz. Avto je zdej normalno vozen 🙏 - Čez 14 dni pa operativni poseg, ki naj bi trajal 3 dni. 🤞 So far, so good
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.