Alex Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec Pred eno uro je Janez007 napisal: Velik motor, malo pivo. 😆 Ali pa, velik motor, majhen... 😉 Citiraj
Janez007 Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec pred 58 minutami je Alex napisal: Ali pa, velik motor, majhen... 😉 Tole je pa tako smešno, da @Jest -u predlagam, da prestavi v drugo rubriko ... ha, ha, ha, ...😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 😅 😂 🤣 😆 ... 1 Citiraj
NevLado Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec dne 26. 2. 2025 ob 8:43 je AmpeR napisal: Ne, točena. Imajo akcijo velika 1,5€. pred 9 urami je Janez007 napisal: Tale včeraj pa mali 1.4 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec Union sedaj z IPA(Ipo) tudi v pločevinki oz steklenici. Citiraj
NevLado Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec pred 7 minutami je Tilen5 napisal: Union sedaj z IPA(Ipo) tudi v pločevinki oz steklenici. aja? Citiraj
Tilen5 Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec pred 7 minutami je NevLado napisal: aja? Ja ampak sem se zmotil. Samo v pločevinki. 1 Citiraj
Jest Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Uuu sonček ste mel,..bi skor pašal še kak sladoled 3 Citiraj
godlike Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec Bavarski pšenični. Posebna verzija => sem vzel za probo. 5 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 31. marec Prijavi Napisano 31. marec pred 21 urami je godlike napisal: Posebna verzija => sem vzel za probo. Kdaj probamo? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano 31. marec Prijavi Napisano 31. marec pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal: Kdaj probamo? 3 sem kupil, ne gajbo. Billa Plus pri severnih sosedih 😉 1 Citiraj
Z M A J Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Hej pivopivci in pivoljubci! Leclerc ima zdaj odlično akcijsko ceno piva. Ja, saj vem, da BURIN vam ni preveč všeč. AMPAK tokrat ne gre zanj, imajo v akciji po 0,71 evra, Union nefiltrirano in Hoppy lager. To so pa konkretna znižanja, tako da le pogumno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april (urejeno) Pokupi vse pa nared Mazda meeting Popravljeno 8. april od Tilen5 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 8. april Avtor Prijavi Napisano 8. april Pravkar je Tilen5 napisal: Pokupi vsega, ko je glih v akciji pa ga zlij v jarek. Hvala. To misliš, da ga naj spije? 🤣 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 1 minuto je FuManchu napisal: To misliš, da ga naj spije? 🤣 Ma sm prebral samo BURIN, pa se mi je blest začelo, sej pol sm se ppravil 2 Citiraj
FuManchu Napisano 8. april Avtor Prijavi Napisano 8. april pred 33 minutami je Tilen5 napisal: Ma sm prebral samo BURIN, pa se mi je blest začelo, sej pol sm se ppravil Burin so res jajca od piva🤮 Citiraj
Z M A J Napisano petek ob 18:42 Prijavi Napisano petek ob 18:42 Union IPA mi zdajle med zobmi škrIPA, ga oz. jo ima Leclerc po znižani ceni 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano petek ob 19:54 Prijavi Napisano petek ob 19:54 Po rallyju s tapravim dinozavrom paše eno pivce 2 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.