Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
No, ja, ker sem tudi sam občasno vozil takšno Storio, vem, kako (ne) gre. Pa zdaj se voziš brez klime, ki bi ti pobrala lep del črede ... Za penzionista je pogojno okej. Če bi bil pa 1.2 16v s 75 konjički, bi pa verjetno res lahko dejal, da več kot to ne rabiš. Si pa želiš. 😃
-
Odvisno.od voznika. Če si bolj športne narave, lahko na Vrhniškem klancu izstopiš iz njega in malo tečeš zraven. Drugače po ja. Definitivno prideš tudi z njim do cilja. Kakor tudi s kolesom. Slej kot prej.
-
Federer: Rafa, prijatelj, zaradi tebe sem v tenisu užival še bolj WWW.RTVSLO.SI Ob zadnjem tekmovalnem tednu v karieri se je od svojega velikega tekmeca Rafaela Nadala v čustvenem pismu poslovil Roger Federer, ki...
-
Nekaj dni se vozim s prvinskim avtom - Cliom Storia 1.2 s 43 kW (58 KM) in gre čisto v redu, tudi po avtocesti. Sprašujem se, ali človek res potrebuje kaj dosti več?
-
Imam x186 dobro leto in pol pa ja zaenkrat brez tezav. Motor je zelo odziven itd. Ne pogresam nobene turbine. Pa + mazdi da se delajo motorje 2.0 ne pa tisti ko delajo mlincke 1.0😂bivsa ma capturja 1.3 tce poraba 7,2 litra😂
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.