Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz lahko "našega" Martina Goloba gledam vsak dan ... pa ga mogoče vidim v cerkvi 1x na leto. 😁 Je pa kar štoser, simpatičen, odprt do drugače mislečih (na miklavža je povabil tudi otroke nevernih 👍), pozitiven, ... in še nekaj % skupnih genov imava - moj pradedek in prababica sta njegova pra pra dedek in pra pra babica.
-
Prostor, predvsem v prtljažniku. Ne verjamem ti, očitno je krepko več zelo subjektiven pojem. Kar potrjuje tudi v tem članku ( In comparison, the VW Golf R has a smaller boot than the standard car, but at 343 litres it’s still 83 litres up on the Focus RS. ) https://www.autoexpress.co.uk/ford/focus/rs-hatchback/practicality
-
Ufff, da obstajajo tudi take ... Bravo. Koliko pa je bila cena? Ugibam 6.000???
-
Saj je lahko fantastični dogodek, ampak vstopnica za našo družino je pa 207,80€! Hvala lepa za tako fantastiko... Martin Golob z eno samo besedo komentiral dogajanje v Postojnski jami WWW.ZURNAL24.SI Letos na Živih jaslicah v Postojnski jami več kot 100 nastopajočih. Šestdnevni dogodek bo potekal med 25. in 30. decembrom. Bomo šli raje v Štanjel... Razstava jaslic v Štanjelu WWW.VISITSTANJEL.SI Tudi letos bodo po skritih kotičkih Štanjela domačini postavili svoje božične jaslice.
-
Pravice potrošnikov: stvarna napaka ali garancija WWW.ZPS.SI Beri pod 45 dni za odpravo. Piše v skupnem roku, torej vsak poskus odprave iste napake štoparica teče.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.