Mraušk Mčk Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar A kdo pozna tole na sliki? 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 28. februar Prijavi Napisano 28. februar Pošast, moja droga nr. 1, ki sicer ni pivo, obenem pa kot zanimivost akcijska cena. Trgovina KEA; 0,99€, medtem ko je v Lidlu; 1,48€. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 28. februar Prijavi Napisano 28. februar pred 4 urami je Z M A J napisal: Pošast, moja droga nr. 1, ki sicer ni pivo, obenem pa kot zanimivost akcijska cena. Trgovina KEA; 0,99€, medtem ko je v Lidlu; 1,48€. To je naša trgovina.... 😊😉 1 1 Citiraj
godlike Napisano 28. februar Prijavi Napisano 28. februar dne 26. 2. 2024 ob 5:53 je Shrek napisal: 3 Tomislave sem v nedeljo pospravil. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec Meninsko hišno pivo! 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
NevLado Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec Ja nč, za nedeljo zvečer se spodobi null 4 Citiraj
Boss Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec Jaz mam pa tak teden pred sabo, da bi bilo bolje v ponedeljek zjutraj... vsaj dva 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Brezalkoholni, ki ni švoh. 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Tale pa sploh ni tako svoh... glede ne to, da je bila 21 centov piksna v Hoferju null 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Vceraj popoldan po opravljenih delih na vrtu (priprava vrta za kultiviranje,...) 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jstdoma Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 2 urama je Jest napisal: Vceraj popoldan po opravljenih delih na vrtu (priprava vrta za kultiviranje,...) 😂🤣 Ko sem zvečer prišel iz vrta je bila totalno ista situacija 😂🤣 4 1 Citiraj
Jest Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 5 minutami je jstdoma napisal: 😂🤣 Ko sem zvečer prišel iz vrta je bila totalno ista situacija 😂🤣 Ti si zagrabil tasvetlega Franziskanerja ... meni je prvi pod roko prisel tatemni ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Brezalkoholni, več kot mesec, tale je prvi. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Jelenov imam sicer raje golaž ali salamo, ampak je tudi pir v redu. 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Dober je, moj sosed je dobavitelj-AHAC.... 😋😉 2 Citiraj
Bini Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april Dobro pivo, dobra družba.... 🤗😉 Taboljš pa še pride... 😋😂😉 6 Citiraj
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Od zdaj naprej, če vas kdo vpraša, pijete pivo iz piksne v dobrodelne namene! 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april pred 6 urami je Slivka napisal: Od zdaj naprej, če vas kdo vpraša, pijete pivo iz piksne v dobrodelne namene! Okoli take dobrodelnosti sem močno skeptičen. Prvotni namen bivakov v gorah je bil čisto drugačen in tudi praksa uporabe je tkrat bila drugačna kot sedaj. S to akcijo bo v gorah samo še nekaj točk več, kjer se bodo valjali tujci in puščali svinjarijo. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Vceraj unicil enega temnega Franziskanerja 👍 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Včeraj nabavil plato temnega Staropramna v lidelu. Cjena? Prava sitnica. Ojro po kosu. 4 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Danes v petek je pravkar padel iz avta v klet po 0.9€ z - 10%pop.pri Lidlu😊😉 2 Citiraj
NevLado Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Jaz kupim Ožujsko na kupon v šparu, za 83 centov nimaš boljšega 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.