godlike Napisano 2. maj Prijavi Napisano 2. maj Sem ga na koncertu pil in je dober, tak da je zdaj tudi doma. Čeprav je lager, je sadn kot kak ale. 3 Citiraj
Z M A J Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Odličen nakup v Berti na Šentilju. 5 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Taki hladilnik nimam. Imam pa tako omaro: 3 1 3 Citiraj
Bini Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj (urejeno) S kakimi alkoholiki se jaz dopisujem... Popravljeno 3. maj od Bini 6 Citiraj
godlike Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Bi lahko kar imel svojo temo o žganju. Sem pri pivu in žganju podobno zagnan, kot @skritikrt pri orodju. 1 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj pred 15 minutami je Bini napisal: S kakimi alkoholiki se jaz dopisujem... Ane. Društvo anonimnih alkoholikov bi lahko imelo svojo Mazda sekcijo. 1 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Pred eno uro je godlike napisal: Bi lahko kar imel svojo temo o žganju. Sem pri pivu in žganju podobno zagnan, kot @skritikrt pri orodju. Jaz se pa lahko bolj pohvalim z moškimi parfumi, konkretno zbirko, tale alkohol bo za praznovanje. 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj Tekoča pšenica. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Paradajz, paprika jajčevci in čili posajen, zdaj pa en pir pade pa četudi u rit.... 🍻 1 1 Citiraj
Boss Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj pred 2 urama je Bini napisal: zdaj pa en pir pade pa četudi u rit.... emmm kozarec je res take "nenavadne" oblike... ampak vseen 2 Citiraj
Bini Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj pred 37 minutami je Boss napisal: emmm kozarec je res take "nenavadne" oblike... ampak vseen Pir ne kozarc.... 😁 Citiraj
Tilen5 Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj pred 56 minutami je Bini napisal: Pir ne kozarc.... 😁 ja flaška bo šla lažje 😬 1 Citiraj
Bini Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj pred 16 minutami je Tilen5 napisal: ja flaška bo šla lažje 😬 Piksna je bla..... 😁😋 Citiraj
Tilen5 Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Pravkar je Bini napisal: Piksna je bla..... 😁😋 srečno kekec 1 1 Citiraj
Shrek Napisano 19. maj Prijavi Napisano 19. maj Dans sem na nuli... Tale ni glih bog ve kaj... 🤨 1 2 Citiraj
Bini Napisano 19. maj Prijavi Napisano 19. maj Tole pa ni pir je pa račun na katerem je verjetno najcenejši pir v Bosni, aja pa coffe z mlekom tudi... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.