DonFelipe Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Živjo, a je kdo od vas že poizkusil Baltik pivo ? Meni je odlično. Več o njem Baltika — Википедија SR.WIKIPEDIA.ORG 1 Citiraj
Liuch Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij pred 2 urama je DonFelipe napisal: Živjo, a je kdo od vas že poizkusil Baltik pivo ? Meni je odlično. Več o njem Baltika — Википедија SR.WIKIPEDIA.ORG Probal pred leti. Še najboljši mi je bil Baltika 7 - export lager. Meni na splošno zelo povprečni. 1 Citiraj
Jest Napisano 4. julij Prijavi Napisano 4. julij Danes pa nekaj novega… Je kar v redu… čeprav je bolj IPA, kot pa pšenično … 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij (urejeno) Pivo mi paše čeprav je okoli 20 st. apak količina v pločevinki ni ok, samo 0.44L.... 🥴 Popravljeno 12. julij od Bini 2 1 Citiraj
dvorjan Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij Ja, res je, pivo je v Grčiji nadpovprečno drago tudi v trgovinah. V gostilnah pa je pol litre piva tipično med 4 in 5 evri. Lahko pa na vino prešaltaš, je skoraj ista cena. 😃 1 Citiraj
Bini Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij pred 5 urami je skritikrt napisal: Za na plažo-bomba cena😋 Uf ta je še manjši.... Citiraj
skritikrt Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij pred 52 minutami je Bini napisal: Uf ta je še manjši.... Ja,kaj čmo...je treba tudi voziti...pa se jaz z tem ne hecam...smo malo za tem jedli,pa je padel še en😋. 2 Citiraj
skritikrt Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Theologos beach😋...vem,vem...se ponavljamo😁 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij Mozirska koča na Golteh! Na zdravje! 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij Degustacija; frend prinesel iz CZ! Testiranje ob čevapih, žal na plinu, hehe 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij Boš lahko dons opisal kak je kter al bo to jutri.... 😵💫😁😉 1 Citiraj
Z M A J Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij pred 1 uro je Bini napisal: Boš lahko dons opisal kak je kter al bo to jutri.... 😵💫😁😉 Degustacija načeloma pomeni manjše količine, ne pomeni da moraš vsakega celega sam požret, a ne? P.S. sem zdajle že naredil 46km s kolesom, tako da je tudi rekreacija uspela, ne zgolj degustacija, hihi 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij pred 1 uro je Z M A J napisal: Degustacija načeloma pomeni manjše količine, Ampak večkrat. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano 20. julij Prijavi Napisano 20. julij Piva iz dopusta! So v vrstnem redu, kot so bila "uničena". In še box za domov 😎 1 1 Citiraj
Boss Napisano 20. julij Prijavi Napisano 20. julij dne 19. 7. 2024 ob 17:38 je Z M A J napisal: Testiranje ob čevapih, žal na plinu, hehe Ej no, kaj pa ogljični odtis? Samo še na elektriko bo treba, najkasneje do 2030. 1 Citiraj
NevLado Napisano 22. julij Prijavi Napisano 22. julij dne 20. 7. 2024 ob 9:03 je godlike napisal: Piva iz dopusta! So v vrstnem redu, kot so bila "uničena". In še box za domov 😎 te od garden pivovarne so meni vrhunski Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.