DonFelipe Napisano 31. julij, 2021 Prijavi Napisano 31. julij, 2021 pred 2 minutama je Bini napisal: Pivo ja, ampak pil se je pa doma. 😆😂 Na vrtu in s hčero? 1 Citiraj
canyon Napisano 31. julij, 2021 Prijavi Napisano 31. julij, 2021 se kr pase 😅😅🍻 2 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
DonFelipe Napisano 31. julij, 2021 Prijavi Napisano 31. julij, 2021 Verjamem. Pa v Union in Laško restavracijo pridi enkrat. Ko boš pa kaj v Žalcu pridi na fontano. Citiraj
pob Napisano 1. avgust, 2021 Prijavi Napisano 1. avgust, 2021 Ptujska noč, včeraj. Sent from my SM-G980F using Tapatalk 3 Citiraj
DonFelipe Napisano 1. avgust, 2021 Prijavi Napisano 1. avgust, 2021 dne 31. 7. 2021 ob 16:48 je Bini napisal: Pivo ja, ampak pil se je pa doma. 😆😂 Wau. Sploh ni bilo folka, kajne? Kot sem slišal na radiu Maribor kurentovanja in ostalih prireditev ni bilo že dve leti in se je folk kar odvadil iti vun. Citiraj
Bini Napisano 1. avgust, 2021 Prijavi Napisano 1. avgust, 2021 Uf tale Islandski pir me je tako naudušil, da kliče po ŠE! 😆😂🤣 2 Citiraj
Shrek Napisano 1. avgust, 2021 Prijavi Napisano 1. avgust, 2021 Cena pa verjetno nižja, kot v Strunjanu... 3.8€... Citiraj
DonFelipe Napisano 1. avgust, 2021 Prijavi Napisano 1. avgust, 2021 pred 26 minutami je Shrek napisal: Cena pa verjetno nižja, kot v Strunjanu... 3.8€... Pusti te komercialne zadeve. Pridite v Daruvar kjer hrvatsko-češko-slovensko križišče Citiraj
scania Napisano 1. avgust, 2021 Prijavi Napisano 1. avgust, 2021 pred 3 urami je pob napisal: Ptujska noč, včeraj. Sent from my SM-G980F using Tapatalk Lahko bi se javil ce si bil na Ptuju, bi kako rekli 🙂 1 Citiraj
Deeyan Napisano 2. avgust, 2021 Prijavi Napisano 2. avgust, 2021 dne 31. 7. 2021 ob 17:52 je DonFelipe napisal: Verjamem. Pa v Union in Laško restavracijo pridi enkrat. Ko boš pa kaj v Žalcu pridi na fontano. Pa u Šempeter v Savinjski Dol. na Savinjsko pivo Green Gold Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 2. avgust, 2021 Prijavi Napisano 2. avgust, 2021 Mhm. Škoda pa ker v Celju ni več pivovarne Tara. Se jo spomniš? Citiraj
Bini Napisano 2. avgust, 2021 Prijavi Napisano 2. avgust, 2021 Še eno temno, saj veste od kod.... 😊 6 Citiraj
Tilen5 Napisano 4. avgust, 2021 Prijavi Napisano 4. avgust, 2021 Jaz sem si nabavil paltoje kar v hofru, in morm rečt da za tolk pocen sploh ni slaba. 1 1 Citiraj
pob Napisano 5. avgust, 2021 Prijavi Napisano 5. avgust, 2021 Ena čez dan včeraj, Extra sev. Sent from my SM-G980F using TapatalkTole je pa že kar standard ob sredah zvečer. Sent from my SM-G980F using Tapatalk 4 Citiraj
DonFelipe Napisano 5. avgust, 2021 Prijavi Napisano 5. avgust, 2021 V Kratochwill -u imajo odličnega Če se pa kaj po Grosupljem vrtiš pa pojdi v Valvasor blizu kolodvora in policijske postaje 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 5. avgust, 2021 Prijavi Napisano 5. avgust, 2021 pred 1 minuto je Shrek napisal: Kaj pa....brezalkoholno? Teh je tudi čedalje več, samo v resnici so samo razredčeni z vodo in kemijskimi nadomestki in imajo od 0.5 do 5 % alkohola, prava piva pa imajo tudi do 10%. Pa smo spet tam : vse je danes samo marketing in politika. Ni ga čez pravo pivo in staro legendarno kulturo pitja. Će pa si ga nemoreš privoščiti pa dobiš Uni(on) in Laško na Kraljih ulice. Legendarni in žal pokojni Kralj Tone ga je vedno imel pri sebi in sva zmeraj enega cuknila v kolikor sem šel mimo Citiraj
FuManchu Napisano 5. avgust, 2021 Avtor Prijavi Napisano 5. avgust, 2021 Mi smo ponavadi za kak piknik kupili mercatorjev (Avstrijska pivovarna ga dela) pir in ga požrli po par platojev. Piten in ni močan pir. Citiraj
DonFelipe Napisano 5. avgust, 2021 Prijavi Napisano 5. avgust, 2021 pred 1 minuto je FuManchu napisal: Mi smo ponavadi za kak piknik kupili mercatorjev (Avstrijska pivovarna ga dela) pir in ga požrli po par platojev. Piten in ni močan pir. Ja, samo ni tisti pravi. Avstrijci izdelujejo od leta 2000 samo še ponaredke in ceneno robo, ampak za kaj takega je dober. Če pa imaš ti goste ali kakšno visoko obletnico potem nabaviš en super pir o katerih govorimo. Če pa si Kralja Toneta poznal potem sta šla kdaj sigurno tudi na kakšen šnopčk. 1 Citiraj
Bini Napisano 7. avgust, 2021 Prijavi Napisano 7. avgust, 2021 (urejeno) Še en je pado dol..... 😊 Popravljeno 7. avgust, 2021 od Bini 1 Citiraj
Bini Napisano 7. avgust, 2021 Prijavi Napisano 7. avgust, 2021 Sem pred večerjo še enga vikinga 5.6%vol. požru..... 🥴 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.