Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
S tem da, ko si šel v pekarno iskat burek, si moral imeti masko in rokavice. Pred vsako pekarno v LJ sta stala skoraj da ne do zob oborožena specialca.
-
Mah sem na srečo navajen že vsega. Še iz coronskih časov 5 let nazaj, ko ni bilo svobodnega golobnjaka. Se nisem smel z avtom zapeljat preko meje naše majhne občine ... enkrat sem za las ušel kazni, ko sem "smuknil" v Ljubljano zvečer po mrežni router (rabili smo boljšega za boljše delo od doma ) in kršil pravila, pa sem zadnji trenutek zagledal policijsko patruljo, ki je kontrolirala kršitelje in zavil v drugo smer ... Bog ne daj, da si v tistih časih na prostem jedel burek ali se sprehajal po gozdu brez maske ...
-
žal so emtb pri katerih je baterijo težko odstraniti ker moraš pred tem odstraniti motor. Zic je pa tud cca 300g tako da ne vidim poante, če si pa mislil zic štango je pa zopet šraufanje ker jih ima večino že potopno in se za krajše oz 1 dnevne ali vikend izlete res ne splača. moje kolo ima cca 26kg. od tega je baterija 4.4 kg. pa če bi lahka odstranil baterijo bi bil še vedno čez 20kg kar je za strešne nosilce še vedno malo velik. Alexov Levo ima 24 kg baterija pa cca 4kg. etcov Rise (ne vem točno kater model) če je alu ima okrog 20 kg od tega je baterija 2,7kg. spada pa v kategorijo lahkih eMTB. škoda da nimajo vertikalnih nosilcev brez kluke za kolease 26+kg. spodaj slika nosilca za kluko. null
-
Kaj pa tisti, ki delajo do 22.ure? A bodo hodili z baterijami okoli, ko bodo svoje cucke peljali ven? Na njih bodo pa prežali v grmovjih manijaki? To je golobnjakova represija in nič drugega. Kje so janulčkovi polit kolesarji? Aja, oni dobijo sedaj vsak mesec svojo porcijo denarja in so lepo tiho. Samo čakajo, ali (ko) se bo golobnjak spokal z prizorišča, da zopet pokradejo kolesa inse bodo zopet aktivirali.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.