Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 8 minutami je Alex napisal:

A je bilo včeraj kako pivo preveč? 🤗

nista kot kaže dokumentirala do konca :) ?

Napisano

V tej pasji vrocini mi pivo totalno NE pase, raje kaksna ledena RADENSKA, to je pa odlicna zadeva. :)

• Všeč 2
  • Zmeden 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 21 minutami je Z M A J napisal:

V tej pasji vrocini mi pivo totalno NE pase, raje kaksna ledena RADENSKA, to je pa odlicna zadeva. :)

Men tud ne, če ga ni:D

• Všeč 2
  • Haha 2
  • Začuden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

A je bilo včeraj kako pivo preveč? 🤗

Mogoče tudi, ampak po današnji turi pri 35 pa paše bolj radler... 🤥😊

Napisano
dne 20. 6. 2021 ob 15:39 je Bini napisal:

Zdaj pa že paše, dva mala Hainikena za povrhu pa tegale temnega... 👍

IMG_20210620_153018.jpg

Tole je pa men top temn pir👍🍺

Beko mi paše, ker hladi mi od Uniona flaše😉

20210624_102247.jpg

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano (urejeno)

Da ne bo sam piva. Kumara pa veste kam gre ...  🤣🤣🤣🤣😂😂

20210624_141757.thumb.jpg.6a7fb6df9a7ba7c8011b2df623fa75c3.jpg

Popravljeno od TiEn
  • Všeč 2
  • Haha 2

image.jpeg

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Še en črni PAN na Hrvaškem po dolgem času.... :prstgor:

IMG_20210624_132606.jpg

Edini hrvaški pir, ki je res dober in se ga žal ne dobi pri nas🍻

N7rRRL1.jpg

Napisano

Žal ga nisem slikal, bil je pa Union temni nefiltriran v tejle gostilni, če jo poznaš? (Piran) 😊

IMG_20210624_220020.jpg

IMG_20210624_220034.jpg

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Žal ga nisem slikal, bil je pa Union temni nefiltriran v tejle gostilni, če jo poznaš? (Piran) 😊

IMG_20210624_220020.jpg

IMG_20210624_220034.jpg

Jaz jo poznam. 😊

Napisano

Ej ...čestitke 👍😃😁😁😁😁🍻🍻🍻🍻😉😁

Napisano
pred 48 minutami je Gelipter napisal:

Ej ...čestitke 👍😃😁😁😁😁🍻🍻🍻🍻😉😁

NE JAZ,PRIJATELJ JE IMEL 60!!!!!!!😂😂😂😂😂😂

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pred eksplozijo fotografijo bombe objavili na družbenem omrežju | 24ur.com WWW.24UR.COM V eksploziji v Kninu je umrl 25-letnik, še štiri mlajše osebe pa so težje poškodovane. Kot poročajo hrvaški mediji, je eksplozija odjeknila v stanovanjski stavbi, kjer je potekala zabava.   Play stupid games, win stupid prizes.
    • Eno leto sem imel v Fordu Osram Night Breaker 200 Amazon.de WWW.AMAZON.DE   Lepo svetijo-res pohvalno za tako star avto...in pred kratkim obe naenkrat crknile😕 Sedaj pa jih ni za dobiti...razen za 40€+😕   In sem kupil Cool Blue Intense https://www.shoppster.si/p/1856490   en teden,in sta spet crknile obe hkrati🤨👎   In sem naročil Philips Ultinon Pro6000 Boost Amazon.de WWW.AMAZON.DE   Ko pridejo napišem kako in kaj.
    • Nič. Te značke me ne zanimajo. Načeloma tak sam proizvajalec odloča o njih.
    • Koliko poudarka pa date kej na oceno "C" za po mokrem? Pač, ker cena med "B" in "C" se tudi pozna...  
    • Bomba si kupil...Gedore RED je vse "čajniz"....k če bi gledal nižjo cenovno klaso,pa da je boljše od najcenejšega sranja,po tem je boljši Proxxon (tud kitajc) kot pa Gedore RED. Sicer nisem pristaš Uniora pri kleščah,natični ključi pa so TOP🧐...a seveda je temu primerna tudi cena...za "male pare" jih ne boš dobil. Je pa tudi res,da glede na obseg seta tukaj cenovno hitro prideš v "revir" Stahlville,Gedore-Blue ipd.   Dober nakup👍
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.