Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 48 minutami je Bini napisal:

Kozlovski.... 😀😂🤣

Imam kozarec od Kozla. Sem ga moral dost požreti, da mi ga je kelnarca šenkala 😁

N7rRRL1.jpg

Napisano

Sem ze danes unicil eno Corono :)

image.thumb.jpeg.d971dcdec0bb3f063f6f45f702ce1a54.jpeg

• Všeč 3
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 23 minutami je Jest napisal:

Sem ze danes unicil eno Corono :)

image.thumb.jpeg.d971dcdec0bb3f063f6f45f702ce1a54.jpeg

Ne bom raskiral bom enga al pa dva Hainikena.... 😀

IMG_20210915_143851.jpg

Napisano

Včeraj 3 pred protestom in 3 po njem. Pa še vedno nisem imel tolk jajc, da bi vrgu granitno kocko.🤣

• Haha 3
  • Ni všeč 1
Napisano
pred 19 urami je FuManchu napisal:

Vidim, da sta z Tomislavom dobra prijatelja postala:bravo:

Sklepam nova prijateljstva.... 😀😂🤣

IMG_20210918_122715.jpg

• Všeč 3
  • Haha 1
Napisano

Mal zdravil za boljso imunost…

2B4A657F-CAD5-4364-87F5-6F8FD016F19B.jpeg.908985a568277ee53864eaac4831e66c.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Danes pa je po kosnji pasal en za “hackerje” ;)

07F63CA2-78E5-43F2-8235-99DF1949D16C.jpeg.f1f36c0bf31bff773ea03c4e9ea66fc9.jpeg

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• jaz bi vzel samsung qled, najboljši približek oled + tizen os je dosti kvalitetnejši 
    • Tudi Panasonic dela kratko in dolgo čiščenje matrike. Odkar ga imam, je kot prvi dan....
    • Ne obupat nad OLED. Imam 4 leta star LG OLED in z novo tehnologijo so odpravili težave z burn-inom. V LGju se uporablja Pixel Cleaning: "This tool is automatically run after every 4 hours of cumulative use. The tool will also run after 2,000 hours of cumulative use. After watching for a total of 2,000 hours or more, such as 5 hours a day for one year, the Pixel Refresher is automatically operated, and the calibration runs for about an hour once you turn off the TV." Pri meni ni videt popolnoma nobenega odtisa. Ker boljše slike od OLED ne boš videl.
    • Bom popravil svojo izjavo glede Proxxona,ker nimam dokaza,da je "čajniz"...možno celo,da je narejen na Tajvanu,kjer delajo ogromno take metalurgije...in v primerjavi Tajvancev absolutno ni za mešati z kitajci!!! Sem za foro šel raziskovati,pa nikjer ne najdeš nič o trm,kje so Proxxonovi seti izdelani...zanimivo🧐 Proxxon je TOP roba...tudi sam sem kupil njihov set (stran 6 se mi zdi🤔)....za mojo redko rabo "polna kapa". Odlična kovinska škatla,z robustnim polipropilenskim vložkom,ki se ne polomi kar tako,račne pa ko primeš v roke,ti je takoj jasno... Za svoj cvenk seveda ne dobiš fino ozobljenje z 70+ zobi,a kvaliteta je jasna na vsakem komadu seta. Meni je Proxxon všeč👍...je pa dejstvo,da za svojo ceno ne more biti narejen v Nemčiji,kar je v tej cenovni klasi celo prednost v kvaliteti....tega se je treba zavedati...za to pa se nemški industriji zadnje čase malce "kolca" po starih časih.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.