Alex Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 (urejeno) Pred eno uro je Bini napisal: Nisem na Kitajskem sem pa v kitajski... 😊😀 U, super. Jaz grem v soboto v kitajsko restavracijo. Obožujem to hrano. 👍 Popravljeno 7. november, 2021 od Alex Citiraj
FuManchu Napisano 7. november, 2021 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2021 Jaz pa grem raje na pumpo po sendvič z pohančkom Citiraj
Alex Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 pred 4 minutami je FuManchu napisal: Jaz pa grem raje na pumpo po sendvič z pohančkom Ampak pohanček ni zdrav. 🤪 Citiraj
Bini Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 Pred eno uro je FuManchu napisal: Jaz pa grem raje na pumpo po sendvič z pohančkom Glej,vsak ima svoje......😉 Jaz rad jem dobro hrano pa ni važno od kje izvira,tut pohančka tu pa tam,pravzaprav najrajši doma.....😃 pred 1 uro je Alex napisal: U, super. Jaz grem v soboto v kitajsko restavracijo. Obožujem to hrano. 👍 Kaj pa v kitajski najrajši ješ?🤔 Citiraj
FuManchu Napisano 7. november, 2021 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2021 pred 10 minutami je Bini napisal: Glej,vsak ima svoje......😉 Jaz rad jem dobro hrano pa ni važno od kje izvira,tut pohančka tu pa tam,pravzaprav najrajši doma.....😃 Kaj pa v kitajski najrajši ješ?🤔 Se strinjam. Kitajsko mi ne paše. Ni zame. Mehiško potem raje, ker malo peče Citiraj
Tilen5 Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 (urejeno) 16 minutes ago, Bini said: Kaj pa v kitajski najrajši ješ?🤔 Bi rekel Peseka al pa mačko, sej vidiš da jih ni po ulicah Kopra 😛 Popravljeno 7. november, 2021 od TiEn Citiraj
Bini Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 pred 37 minutami je FuManchu napisal: Se strinjam. Kitajsko mi ne paše. Ni zame. Mehiško potem raje, ker malo peče Tudi mehiško jem rad,celo v Mehiki sem jo poskusil je malo drugačna kot tukaj 😊 Je pa lahko tudi kitajska pekoča,če takšno naročiš.👍 Citiraj
Alex Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 Pred eno uro je Bini napisal: Glej,vsak ima svoje......😉 Jaz rad jem dobro hrano pa ni važno od kje izvira,tut pohančka tu pa tam,pravzaprav najrajši doma.....😃 Kaj pa v kitajski najrajši ješ?🤔 Jed: Mravlje plezajo na drevo. 🤗 Citiraj
Bini Napisano 7. november, 2021 Prijavi Napisano 7. november, 2021 pred 28 minutami je Alex napisal: Jed: Mravlje plezajo na drevo. 🤗 Njam,tudi to sem poizkusil,samo na drevo jim ni uspelo.....😊😆😂 Citiraj
Bini Napisano 20. november, 2021 Prijavi Napisano 20. november, 2021 Pri nas je 15 stopinj in to je seveda prava priložnost za Kozla.... 😊 Citiraj
Shrek Napisano 20. november, 2021 Prijavi Napisano 20. november, 2021 Jaz vsak dan po tri modre... Kozle... Citiraj
Bini Napisano 20. november, 2021 Prijavi Napisano 20. november, 2021 pred 2 minutama je Shrek napisal: Jaz vsak dan po tri modre... Kozle... Kontra... Citiraj
DonFelipe Napisano 6. april, 2022 Prijavi Napisano 6. april, 2022 Pa smo vstopili v novo sezono ... Tudi kovidovanje ne prepreči pivskih užitkov, saj z njimi odganjamo kovidovce... Malokdo ve, da Istra nudi več kot si mislil, tudi domače pivo... in 4 Citiraj
LabiGT Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 (urejeno) Pivo union, kozarec pa lasko. Par let nazaj za to bi dobil usmrtitev. Ti pa sploh se izgon s Štajerske 😂😂😂 No sej zdaj je vse Heineken tko da 🍻 Popravljeno 9. april, 2022 od LabiGT 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Bini Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 pred 6 minutami je LabiGT napisal: Pivo union, kozarec pa lasko. Par let nazaj za to bi dobil usmrtitev. Ti pa sploh se izgon s Štajerske 😂😂😂 No sej zdaj je vse Heineken tko da 🍻 Jp, tudi Češkega Kozla sem že pil v takem kozarcu in sem preživel... 😀 1 Citiraj
Deeyan Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 (urejeno) pred 4 urami je LabiGT napisal: Pivo union, kozarec pa lasko. Par let nazaj za to bi dobil usmrtitev. Ti pa sploh se izgon s Štajerske 😂😂😂 No sej zdaj je vse Heineken tko da 🍻 Ceprav, da ti povem, da kolker folka poznam, u nasih koncih velik folka pije union, na delu cez trojane proti Lj pa Lasko, zdej mi pa razlozi 😁 Popravljeno 9. april, 2022 od Deeyan 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 Tud sam sem bil na enem pikniku v okolici Maribora pred leti pa sta bila na voljo tako gajba Laškega kot gajba Uniona. Pa je Uniona prej zmnajkal . Aja pa čevapi so se pekli na elektriki.. 😜 Vse to so po moje le predsodki in fiks ideje kaj je boljše in kaj slabše. Vse je najbolj odvisno kaj nekomu paše oziroma kateri okus mu je bljižji. 1 1 Citiraj
LabiGT Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 Kako ze una LJ: Kdo je polil uniona na preprogi Stajersko: cuj kdo se je poscal po tepihu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
DonFelipe Napisano 25. april, 2022 Prijavi Napisano 25. april, 2022 (urejeno) Popravljeno 25. april, 2022 od DonFelipe Citiraj
Bini Napisano 27. april, 2022 Prijavi Napisano 27. april, 2022 Ja pa tudi kako pivo se spije tu v Ameriki..... 😄😂🤣 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 27. april, 2022 Prijavi Napisano 27. april, 2022 A to si bil predkratkim? A Corona sploh še obstaja? 1 Citiraj
Bini Napisano 27. april, 2022 Prijavi Napisano 27. april, 2022 Jp, sem še tu-ZDA.... 👍 Korona še zaenkrat je, a ni nekih omejitev. Uslužbenci nosijo maske brez pardona.... 👍 Tukaj niso maske obvezne toda "zunaj" jih nosijo predvsem revni in nižji sloj saj se zavedajo kaj jih čaka, če slučajno zbolijo!!! 🥴 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 27. april, 2022 Prijavi Napisano 27. april, 2022 pred 32 minutami je Bini napisal: Jp, sem še tu-ZDA.... 👍 Korona še zaenkrat je, a ni nekih omejitev. Uslužbenci nosijo maske brez pardona.... 👍 Tukaj niso maske obvezne toda "zunaj" jih nosijo predvsem revni in nižji sloj saj se zavedajo kaj jih čaka, če slučajno zbolijo!!! 🥴 Ojoj! A Corona znamka pijač pa ne obstaja več? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.