godlike Napisano 22. julij Prijavi Napisano 22. julij Tudi mene so presenetli. Prvič sem ga pil. Pa je bil super. Citiraj
godlike Napisano 22. julij Prijavi Napisano 22. julij Napis na tem soku me moti. Tisti nad "lager" 😉 1 Citiraj
FuManchu Napisano 22. julij Avtor Prijavi Napisano 22. julij Živeli ena dopustniška koronica 4 Citiraj
DonFelipe Napisano 23. julij Prijavi Napisano 23. julij pred 22 urami je godlike napisal: Napis na tem soku me moti. Tisti nad "lager" 😉 Kje pa to vidiš? Ta Baltika je kupljena v TPC Murgle v ruski trgovinici Citiraj
skritikrt Napisano 23. julij Prijavi Napisano 23. julij pred 14 urami je FuManchu napisal: Živeli ena dopustniška koronica Brez maske😁 Citiraj
FuManchu Napisano 23. julij Avtor Prijavi Napisano 23. julij pred 3 minutami je skritikrt napisal: Brez maske😁 Normalno 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 23. julij Prijavi Napisano 23. julij pred 5 urami je DonFelipe napisal: Kje pa to vidiš? Ta Baltika je kupljena v TPC Murgle v ruski trgovinici A to je LGBTQ trgovina ali sam kardašijanci not nakupujejo? 2 Citiraj
Boss Napisano 23. julij Prijavi Napisano 23. julij Pred eno uro je g.Wankel napisal: A to je LGBTQ trgovina ali sam kardašijanci not nakupujejo? Ne to je tam, kjer Zoki nutrije prodaja. 2 Citiraj
Liuch Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Ok. Sploh pa...na dopustu je vse boljš. 😅 5 1 Citiraj
Bini Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij dne 23. 6. 2024 ob 18:39 je Bini napisal: Prvič tega pijem, Buzet pivovarna.... 🍻 Danes sem spet pil ta levega,pivo s TARTUFI in spet je bil to moj najslabši pir v življenju....😝😉 1 Citiraj
SeekK Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij dne 22. 7. 2024 ob 15:47 je Tilen5 napisal: Ena od včeraj... Kak je ta lager? Sem že gledal da naročim, pa sem šel prej na dopust.. Citiraj
Tilen5 Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij pred 5 urami je SeekK napisal: Kak je ta lager? Sem že gledal da naročim, pa sem šel prej na dopust.. Meni je bila odlična,..sam jst itak spijem vse tko, da mogoče nisem najboljša izbira za vprašat XD 3 1 Citiraj
sportman333 Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij pred 17 minutami je Bini napisal: En u Ljubljan.... 😊 Koliko je to že v € s pogledom na Ljubljanico, da vemo ali je 5eur na hrvaški obali veliko?!?🤣😂 (jaz rečem 4.5eur?, da vidim kolko sem zgrešil...).... Citiraj
Bini Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij pred 2 urama je sportman333 napisal: Koliko je to že v € s pogledom na Ljubljanico, da vemo ali je 5eur na hrvaški obali veliko?!?🤣😂 (jaz rečem 4.5eur?, da vidim kolko sem zgrešil...).... Laško itd 3,5€ in ledena kava 2.5.....😊 Najdražji je bil nek ALE pale niti ne vem kateri 5.0€ Prej sem pa koristil en darilni bon v restavraciji "Hiša pod gradom" Lepa ponudba in dokaj zmirne cene, dražje kot na Štajerskem a lično dekorirano in okusno.... 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.