Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Ne poznam. Čim je v imenu "liker", ugibam, zna imet not cuker ki pokvari okus vsake pijače, še kofeta.

Pol pa si pristaš coca cola zero?😉

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Ni pivo je pa nekaj močnega a poznate... 🤔

IMG_20250104_200906.jpg

343778406_752311573311096_67968230000045

To sm na Slovaškem sliku :D 

Podpis.png

Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Ni pivo je pa nekaj močnega a poznate... 🤔

IMG_20250104_200906.jpg

Dobro iz Slovaške👍, čeprav meni osebno so bili bolj všeč isti manj močni...p.s.tudi vino imajo Slovaki dobro....

Napisano

Po daljšem času maaalo alkohola. :)

IMG_20250114_171815.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 58 minutami je Tilen5 napisal:

Ogabno pivo, a ni še šlo iz prodaje ?

Kako gre znameniti rek? O OKUSIH SE NE RAZPRAVLJA! ;)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)

🤢 mogoče res nima smisla razpravljati o tej scavnici

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 2 urama je TBA napisal:

to bi moral @Alex in @etcho pogledat k sta z obale :) 

Fuj. Samo enkrat sem ga probal, pa je šlo več kot polovica pločevinke v lijak. 

Pa še lijak se je potem zamašil. 

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Kako gre znameniti rek? O OKUSIH SE NE RAZPRAVLJA! ;)

Ampak res je za en drek.... 🥴🫣😉

Napisano
pred 19 urami je Alex napisal:

Fuj. Samo enkrat sem ga probal, pa je šlo več kot polovica pločevinke v lijak. 

Pa še lijak se je potem zamašil. 

haha, to je bilo v smislu da če pogreša morje. men tud ni najbolj všeč. 

Napisano

Problem je, da se hvali z ultra hladno filtracijo.

Tudi pri viskiju je znano, da se s hladno filtracijo odvzame okus. Na viskiju to delajo, da lahko na 40% potolčejo.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Takrat sem sledil, ker je kolega kupoval. Za Passata in podvoje lahko povem, ker ga resnično vozim par krat na leto.   Analize ne bom delal, ker dosti časa gre za take igračarije. Jaz pa sem svoje s koncernom zaključil, ko sem njihov avto peljal 18x na garancijo v 1. letu.   Če jih že morem požret, ker nič ne bo na trgu, se bi verjetno stegnil za Audija. Upam pa, da bo moj vozni park zdržal še 2x svoja leta in da ne rabim tega mlet.
    • Kaj ima veze konzervativnost s tem, da so dali Passatu, Superbu pa ne?   Ki sta bila modelsko izdana isto leto. Če bi bilo konzervativno niti Ausi ne bi imel, kaj šele Passat.   No s turbo motorji so hitro začeli, tako da le niso tako zelo konzervativni. Pač odvisno od področja. Pa to sploh ni bila poanta. Menda ni problem, da ni elektrike. Če se. Prav razumel se gre za svetlobno onesnaževanje.
    • Kar je brezveze je brezveze. Imam vse na senzor, še led lučke po stopnišču in hišno številko, druga pa ne rabim, me ni strah in z mirno vestjo spim....  Je pa res, da vsak plača svoje in če država nima elektrike s tem ne bo rešila problema, ker led osvetljitev ne poje veliko.... 😉
    • To je pa res. Sem ga vozil in je top. Poraba pa tudi. 😊
    • Tebi je itak vse dobro, kar ptiči  predlagajo. Večini folka pa ni. Upam, da čim prej spokajo na smetišče zgodovine s takimi in podobnimi neumnostmi.  Golobnjak hoče to uveljaviti. Drugo nima veze. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.