skritikrt Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar (urejeno) Nekaj bo...😋🍗 Popravljeno 20. februar od skritikrt 4 2 Citiraj
Bini Napisano četrtek ob 14:03 Prijavi Napisano četrtek ob 14:03 Tale tudi paše pri 32 st....🥵🍻 3 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano četrtek ob 18:17 Avtor Prijavi Napisano četrtek ob 18:17 Imajo samo eno pivo pr tej bajti? 2 Citiraj
Bini Napisano petek ob 14:07 Prijavi Napisano petek ob 14:07 pred 19 urami je FuManchu napisal: Imajo samo eno pivo pr tej bajti? Ta je taboljši.... 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano petek ob 14:35 Prijavi Napisano petek ob 14:35 dne 20. 2. 2025 ob 15:03 je Bini napisal: Tale tudi paše pri 32 st....🥵🍻 32 st....? Ker ni navedena fizikalna enota domnevam, da je to tvoj kot nagiba po parih pirih. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano sobota ob 13:31 Prijavi Napisano sobota ob 13:31 Vem, da poleti bolj paše kot pozimi.... 😉 3 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 15:20 Prijavi Napisano sobota ob 15:20 @Bini pazi, če preveč tole piješ lahko rataš prava BITANGA** ** razlaga za tiste, ki ste malo mlajši 3 Citiraj
Bini Napisano nedelja ob 03:45 Prijavi Napisano nedelja ob 03:45 pred 12 urami je Boss napisal: @Bini pazi, če preveč tole piješ lahko rataš prava BITANGA** ** razlaga za tiste, ki ste malo mlajši Sem že ugotovil.... 😋😉 1 Citiraj
Bini Napisano nedelja ob 12:19 Prijavi Napisano nedelja ob 12:19 Sem prešaltal na drugega🥴 pa grem nazaj na prvega🤗😊👍 1 1 Citiraj
AmpeR Napisano nedelja ob 17:01 Prijavi Napisano nedelja ob 17:01 (urejeno) Danes sem pa pil pivo z Janezom Janša na vrhu Zvoha. No z unim drugim. Dir. Krvavca😁 Popravljeno nedelja ob 17:02 od AmpeR 3 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano nedelja ob 17:35 Prijavi Napisano nedelja ob 17:35 (urejeno) Sam to pa ne zgleda kot vrh Zvoha ? Al je sam s takega kota slikan,..a to je tam pri tisti kolibi? Popravljeno nedelja ob 17:37 od Tilen5 Citiraj
AmpeR Napisano nedelja ob 18:30 Prijavi Napisano nedelja ob 18:30 Je je. To je bolj šank razgled😆. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano nedelja ob 18:32 Prijavi Napisano nedelja ob 18:32 Me je zmedlo k ni ograje pa tistega klasičnega pogleda ki sem ga navajen Citiraj
Bini Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 22 urami je Shrek napisal: Ni druzga? Ni boljšga.... 😁😉 Citiraj
AmpeR Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami No, glavnem velika Laško je na Krvavcu 1.5€😁 2 1 Citiraj
Jest Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 1 minuto je AmpeR napisal: No, glavnem velika Laško je na Krvavcu 1.5€😁 A kavcija za piksno? 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Ne, točena. Imajo akcijo velika 1,5€. 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 57 minutami je AmpeR napisal: Ne, točena. Imajo akcijo velika 1,5€. Idealno, da se ga kdo "nažoka" in potem veselo (izdatno) slalomira med smučarji. (v smislu je tok pocen, da sem kar 3 ruknu, namest enga, heh) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.