Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mene samo zanima, če hočem predčasno odplačat lizing, a moram imet kakšen tehten razlog, ali dost dober razlog že to da se mi ne da več obrokov plačevat?

Napisano

Če nimaš kakšne posebne klavzule v lizing pogodbi, je predčasno poplačilo vedno mogoče, brez da sploh navajaš kakšen poseben razlog (edino lahko da ti "upalijo" kake dodatne stroške predčasnega poplačila, to pa preveri v pogodbi).....

Napisano
pred 30 minutami je Matick napisal:

So mi dal ponudbo za poplacilo, samo to kar sem se dolzan (- obresti) moram placat

Kakšne obresti saj Mazda nima obrestni lizing?!🤔

Napisano
2 hours ago, Bini said:

Kakšne obresti saj Mazda nima obrestni lizing?!🤔

Mel sem nekej malga, 300 evrov obresti za 5 let, jest ga nisem vzel z 0%. Mislim, razlika med k jo bom placov zj, pa ce bi placvov do konca je minimalna

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Neki sončka, plus ok temperatura. Sicer je pihalo na momente kar fajn. Še prej pa..
    • Adijo zimaki + nov fotkič 😀  
    • Malo vroče krvi ne škodi, da se sprosti ventil, pri Mazdi so menda dino drossel ventili?😁 Ne glede na vse, kot navedeno na zadnjih nekaj straneh te teme, mislim da je bilo podanih kar nekaj koristnih podatkov, vsak si pa naj sam ustvari svoje mnenje. Malo kritičnega mišljenja pa je vedno dobrodošlo. Strogo vztrajati na eni ali drugi strani in prepričevati druge tudi nikamor ne vodi, bo upam da predvsem razvoj in na koncu kupci povedali kaj si mislijo...
    • Kdo žali koga? In zakaj si užaljen?   Ker ti človek, ki si že tri leta lasti EV pove, kakšna je dejanska uporabniška izkušnja? In ti pove, da si ti le in zgolj teoretik, ko je govora o EV - in to črnogled.   Sem ti že lepo napisal - za tvoj (zelo zelo redek) primer uporabe, kjer se dnevno seliš po par sto kilometrov, mogoče EV še ni najboljša izbira, ampak zato še ne pomeni, da večina drugih uporabnikov/voznikov ne bi povsem lepo shajala z EV.   Pa tudi tega, da ICE znatno več onesnažuje od EV, si nočeš priznati.   Tukaj v tej temi pač vem bistveno več stvari od tebe, imam tudi ogromno prakse. Ko pa bo beseda nanesla na podatkovne centre, boš pa pač v prednosti ti. Ampak v temi o računalništvu, jaz tebi ne solim pameti, čeprav tudi sam veliko vem o njem.
    • In še ROGLA je danes pokazal kakšen maček je ŠE VEDNO
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.