B-cool Napisano 9. junij, 2021 Prijavi Napisano 9. junij, 2021 Pozdravljeni. Zanima me, če ima kdo izkušnje z Mazdo 5, konkretno gledam letnik 2012 s CD116 motorjem - vsaka izkušnja/nasvet bo dobrodošel Sicer delam dnevno 2x20km + kakšna relacija za vikend. Gledal sem bolj bencinarje, ampak mi je zdaj tale padla v oči. Gledam pa konkretno tole: Mazda Mazda5 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda5 CD116 TE SLO-1.LASTNIK..., letnik:2012,6890 EUR :: www.Avto.net :: Hvala za pomoč, mogoče pa dobi MX-5 večjega brata v garažo 1 Citiraj
J.J. Napisano 9. junij, 2021 Prijavi Napisano 9. junij, 2021 (urejeno) dne 9. 6. 2021 ob 19:45 je B-cool napisal: Pozdravljeni. Zanima me, če ima kdo izkušnje z Mazdo 5, konkretno gledam letnik 2012 s CD116 motorjem - vsaka izkušnja/nasvet bo dobrodošel Sicer delam dnevno 2x20km + kakšna relacija za vikend. Gledal sem bolj bencinarje, ampak mi je zdaj tale padla v oči. Gledam pa konkretno tole: Mazda Mazda5 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda5 CD116 TE SLO-1.LASTNIK..., letnik:2012,6890 EUR :: www.Avto.net :: Hvala za pomoč, mogoče pa dobi MX-5 večjega brata v garažo Živjo, imel sem jo pa se mi ne da pisati. Pokliči me pa ti z veseljem povem kaj in kako lp Janez Popravljeno 26. november, 2024 od J.J. 1 Citiraj
B-cool Napisano 11. junij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 11. junij, 2021 Hvala Janez za odziv Bil na ogledu, zaenkrat mi je všeč, edino vprašanje glede feltn (ni sicer bistveno, pa vseen) - je normalno, da so vse 4 tako grozno korodirane?? Kej takega še nisem videl, pa sem mel že kar nekaj alu felg v 20 letih 🤔 Sicer pa čakam, da grem še z mehanikom pogledat, če da še on zeleno luč, pol pa akcija Citiraj
Shrek Napisano 12. junij, 2021 Prijavi Napisano 12. junij, 2021 Enake je imel kolega na šestici...so tudi bile ful mehurjaste. Jih je prodal. Citiraj
J.J. Napisano 12. junij, 2021 Prijavi Napisano 12. junij, 2021 Hvala Janez za odziv Bil na ogledu, zaenkrat mi je všeč, edino vprašanje glede feltn (ni sicer bistveno, pa vseen) - je normalno, da so vse 4 tako grozno korodirane?? Kej takega še nisem videl, pa sem mel že kar nekaj alu felg v 20 letih Sicer pa čakam, da grem še z mehanikom pogledat, če da še on zeleno luč, pol pa akcija Ja, tut moje ble ze po 4ih letih korodirane. Zato sm jih mel za pozimi. Poleti pa 17ke antracit 1 Citiraj
mazdaman Napisano 15. junij, 2021 Prijavi Napisano 15. junij, 2021 Jaz sem enkrat gledal tako in je bila kar rjava spodajPoslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
DonFelipe Napisano 10. januar, 2022 Prijavi Napisano 10. januar, 2022 In kako si se potem odločil? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.