suicidal Napisano 1. februar, 2006 Prijavi Napisano 1. februar, 2006 ker se bli?a olimpijada, se lahko gremo malu ugibanj, napovedovanja, ... jaz sem glasoval za "ni?". Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
madmax Napisano 1. februar, 2006 Prijavi Napisano 1. februar, 2006 Evo glasoval sem za eno, pa ?e ta bo pomojem bolj presene?enje. Favoriti (?e kak?en sploh je) bodo zatajili. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. februar, 2006 Prijavi Napisano 1. februar, 2006 jaz pa za dve mogo?e pa bosta dve presene?enji Citiraj
suicidal Napisano 1. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. februar, 2006 ok, da ?e malo razsvetlim temo: 1. kandidatov je 41 (27 mo?kih / 14 ?ensk) 2. nastopali bodo v 9ih disciplinah (smu?anje: akrobatsko, biatlon, teki, nord. kombinacija, alpsko, deskanje, skoki; umetnostno drsanje ter sankanje) 3. vidne rezultate znajo dose?i (zame): Tina Maze (alp. smu?anje), Dejan Ko?ir (deskanje), katerikoli od skakalcev ali ekipno, Petra Majdi? (teki) in mogo?e ?e kdo od biatloncev. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
David Napisano 1. februar, 2006 Prijavi Napisano 1. februar, 2006 Sicer sem glasoval ni?, ker na?im ne zaupam ve?..... Drga? pa edino Tinka lahko kaj nardi....No pa tudi Ko?ir se zna zbudit.... No kakorkoli....upam na najbolj?e... Citiraj Feel free....
poky Napisano 1. februar, 2006 Prijavi Napisano 1. februar, 2006 Ehh,Ko?ir je ?e zaspal za vse ve?ne cajte... Samo Tina je ?e sposobna za kake dose?ke! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 1. februar, 2006 Prijavi Napisano 1. februar, 2006 Poky jaz sn mislu na dejana ko?irja... ne jureta... uni je ?e u penzijo ?el.... Citiraj Feel free....
vuk Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 ni? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Rocky Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 2 kosir-deskanje ekipno skoki (oz. posamicno) Citiraj
Symon Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 Tina! Tina! Tina! No recimo 2 ampak ne vem zakaj? :ne vem: Citiraj
ReDevil Napisano 5. februar, 2006 Prijavi Napisano 5. februar, 2006 Jaz sem tut za 2, mogo?e skakalci, super Benko da se zbudi in pa itak mal ra?unamo na gd?. Actimel! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Japanac Napisano 7. februar, 2006 Prijavi Napisano 7. februar, 2006 Janica :) :) :) Sorry morao sam Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
David Napisano 7. februar, 2006 Prijavi Napisano 7. februar, 2006 Hahahaha..... nej ti bo.... Citiraj Feel free....
madmax Napisano 7. februar, 2006 Prijavi Napisano 7. februar, 2006 Janica :) :) :) Nisem vedel da bojo meli letos tudi disciplino: sumo skiing Citiraj
komar Napisano 8. februar, 2006 Prijavi Napisano 8. februar, 2006 Pri?akujem --- 0 --- ?al !!! Citiraj Papa, Tomi
madmax Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 Vedno bolj in bolj ka?e na to da bo letos ena velika debela 0 .......?al pri?akovano! Citiraj
poky Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 Ni ?e sicer konec,ampak ka?e pa res tak ja.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Hrdzo Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 Nisem vedel da bojo meli letos tudi disciplino: sumo skiing A bolje ista nego nista!!! A i tu voznju je odvozila onak....sva bolesna i strgana..... Ma vazno je sudjelovati!!! Citiraj
ReDevil Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 Skakalci so nam dali mu?ko kajlo! Moj favorit je bob mafia iz Jamaice! Kar pa se Janice ti?e, je definitivno bolje jo imeti v reprezentanci kot jo o?enit! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 21. februar, 2006 Prijavi Napisano 21. februar, 2006 Tini Maze se na olimpijskih igrah obeta bron, vendar ne v ?portnem, ampak v lepotnem tekmovanju. Na spletni strani italijanskega dnevnika La Repubblica je ?e vse od za?etka iger v Torinu mogo?e glasovati za najlep?o olimpijko. Med deseterico ?portnic, ki so o?em najbolj v?e?ne, se je uvrstila tudi na?a smu?arka Tina Maze. Svetlolasa Slovenka je navdu?ila bralce, saj veselo glasujejo zanjo. Trenutno v rokah trdno dr?i tretje mesto, pred njo sta le ruska drsalna diva Tatjana Navka in akrobatska smu?arka Kari Traa. Tina je prehitela tudi rusko teka?ico Julijo ?epalovo, ki je ?e krasila Playboyeve strani. Kot ka?e, olimpijske igre niso le prilo?nost za dokazovanje ?portne pripravljenosti, lahko se razvijejo tudi v pravo lepotno tekmovanje. Vir 24UR He he,pa bomo le meli medaljo!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 21. februar, 2006 Prijavi Napisano 21. februar, 2006 Saj sem rekel, da navijam za Tino! Samo medalje sem pa vseeno ?isto zgre?il. :ne vem: Citiraj
suicidal Napisano 21. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2006 He he,pa bomo le meli medaljo!!! medaljo ?e mogo?e, stopni?k pa himne pa ne Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.