TEDI Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 Hojla, zanima me, kako ste si (?e sploh) predelali notranjost va?ega avtomobila, predvsem armaturo? Kaj aluminijastih, lesenih itd. dodatkov? Ali pa vam je notranjost v?e? in ste jo pustili na miru? Torej, delite z ostalimi va?e izku?nje in ideje... Citiraj Veter v laseh...
mazda-mx3 Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 moja armaturka je neverjetno predelana...sploh ne zgleda ve? od mx3....ki je 1cm prahu na njej Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
uklopko Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 men je ?ist kul armatura!323f Bom in imam u na?rtu mal okranclat da bo bol stayli?!! LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 moja armaturka je neverjetno predelana...sploh ne zgleda ve? od mx3....ki je 1cm prahu na njej Umazanc.... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 jaz pa imam nekaj styli? dodatkov, samo ?e ni dokon?ano, ?e te pa zanima se pa v nedeljo oglas pa jo lahko v ?ivo vidi? Citiraj
suicidal Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 jaz pogre?am slikce. kaj pravite. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
TEDI Napisano 2. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2006 jaz pogre?am slikce. kaj pravite. Ja, sej.....slikce, slikce, slikce....jaz bi pa moj avto?ek rada notri predelala, ampak kolebam med aluminijem, bru?enim aluminijem in kromom... Pa sem upala, da bo kdo od vas, ki morda ima tole predelavo, pokazal kaj slikic, in mi olaj?al odlo?itev... Citiraj Veter v laseh...
mazda-mx3 Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 Ja, sej.....slikce, slikce, slikce....jaz bi pa moj avto?ek rada notri predelala, ampak kolebam med aluminijem, bru?enim aluminijem in kromom... Pa sem upala, da bo kdo od vas, ki morda ima tole predelavo, pokazal kaj slikic, in mi olaj?al odlo?itev... jaz ti nekaj predlagam...ti slikaj svojo armaturko in prosi Tonix-a, da ti jo predela v psp-u, ker je res mojster za to! sam pol, da bos morala povabit na sladoled ali pijaco al...ne ne...alkohola baje ne pije, jaz sem mu se vendo dolzan dve pivi, ki mi je tko celo mazdico predelal...hihi ?al slike ne najdem ve?, mogo?e pa jo ima Tonix ?e vedno Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
wildcat Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Ja, sej.....slikce, slikce, slikce....jaz bi pa moj avto?ek rada notri predelala, ampak kolebam med aluminijem, bru?enim aluminijem in kromom... Pa sem upala, da bo kdo od vas, ki morda ima tole predelavo, pokazal kaj slikic, in mi olaj?al odlo?itev... No, ?e 100ti?: ?e bi vedeli za kak?no verzijo mx-5 gre, bi la?je svetovali!!! :ne vem: H O ? E M O: S L I KEEE !!! Je tudi od barv odvisno! Zunanja, notranja, sede?i ? Vsaj to povej.Nekatere ?e imajo serijsko kak dekor, potem bi bilo brezveze na bru?en alu dati krom dodatke. V mojo mx-5 sem naknadno vgrajevala samo: KROM! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
LabiGT Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 V mojo mx-5 sem naknadno vgrajevala samo: KROM! itak...chrome power Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
TEDI Napisano 3. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2006 H O ? E M O: S L I KEEE !!! Je tudi od barv odvisno! Zunanja, notranja, sede?i ? Vsaj to povej. Nekatere ?e imajo serijsko kak dekor, potem bi bilo brezveze na bru?en alu dati krom dodatke. V mojo mx-5 sem naknadno vgrajevala samo: KROM! Wildcat, sem avto?ek dobila pred nekaj dnevi in ker moram najprej prodati starega, da registriram novega, se bo mazdica ?e nekaj ?asa grela v gara?i... Je pa avto?ek temno modre barve, letnik 2001, notri ima ?rno-bele usnjene sede?e in ni? dodatkov. Prav zaradi bele barve se bolj nagibam k aluminiju... Obljubim pa, da jo znotraj poslikam ?ez vikend pa potem sli?im ?e va?e komentarje, kako bi jo bolj zrihtala. Sem imela v mislih bele fluo ?tevce, pa alu ali chrom dodatke notri, pa momo F-17 evo prestavno ro?ico Mikajo me tudi beli ?migavci, pa gill... Citiraj Veter v laseh...
suicidal Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Sem imela v mislih bele fluo ?tevce, pa alu ali chrom dodatke notri, pa momo F-17 evo prestavno ro?ico Mikajo me tudi beli ?migavci, pa gill... ... to pa bo makina, za prste obliznt Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
wildcat Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 bele smerokaze in reflektorje OBVEZNO!!! (to je prvo kar je za nardit, druga?e vse drugo pokvari ) pri teh barvah bi jaz tudi priporo?ala bru?en alu! ful lepo pa?e z modro in belo itak...chrome power itak Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
madmax Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Sam kako je pa to lepo vidt da se punce navdu?ujejo nad tovrstnimi predelavami Zgleda da so na?e punce na forumu so nekaj podobnega kot mazde, razred zase! Citiraj
wildcat Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Thank you Saj se moramo prilagajati tako posebnem vozilu Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
TEDI Napisano 3. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Sam kako je pa to lepo vidt da se punce navdu?ujejo nad tovrstnimi predelavami Zgleda da so na?e punce na forumu so nekaj podobnega kot mazde, razred zase! Ja, hvala tudi od mene... Ampak mene zanimajo bolj styling predelave, pri tuningu sem bolj bosa....Saj ve?, nas bejbe bolj zanima kak?ne barve in oblike je npr. hladilnik, kot pa tehni?ne specifikacije in zmogljivost Citiraj Veter v laseh...
madmax Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 You're welcome! Ce je pa res. Citiraj
KAALman Napisano 4. februar, 2006 Prijavi Napisano 4. februar, 2006 Ja, hvala tudi od mene... Ampak mene zanimajo bolj styling predelave, pri tuningu sem bolj bosa....Saj ve?, nas bejbe bolj zanima kak?ne barve in oblike je npr. hladilnik, kot pa tehni?ne specifikacije in zmogljivost saj se ?lovek vsega nau?i lepo po?asi, pa se bo? tudi ti ... saj je meni tud pomembno kake barve je hladilnik, pa oblike, morm pa zraven vedet vsaj ?e je v A razredu khm... slik pa ?e vedno ni Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 4. februar, 2006 Prijavi Napisano 4. februar, 2006 khm... slik pa ?e vedno ni Z malo sre?e jo bomo poslikali v nedeljo. Paparaco.press Citiraj
TEDI Napisano 4. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2006 Z malo sre?e jo bomo poslikali v nedeljo. Paparaco.press Symon, ne bo ti treba plezati po drevesih ali se skrivati po grmovju... Evo, sem obljubila slikice in tukaj so...kon?no... ?e jih bom znala prilepiti noter... Pa da ne bomo za?li iz teme - kaj predlagate da bi bilo treba postoriti pri temle avto?ku....sicer me je , ker vas nadlegujem, tako da ?e vedno velja, da bibilo fino da tudi z drugimi delite notranjost va?ih avto?kov.... Citiraj Veter v laseh...
Mazda323 Napisano 4. februar, 2006 Prijavi Napisano 4. februar, 2006 Zelo lep avtek, vendar za moj okus imitacija lesa sploh ne pa?e noter, zato hitro ven pa aluminij noter, glede avta kaj mu manjka jaz bi ga spustil druge felne gor, temne ?ipe pa ??istil bi ga konkretno od zunaj in od znotraj pa spoliral, aja pa Nardi volan bi dal gor..., kaj ve? pa se sedaj ne spomnem Motorizirana pa si dovol mo?no Citiraj
Symon Napisano 4. februar, 2006 Prijavi Napisano 4. februar, 2006 Sovoznikov airbag in predal sta pa ista kot pri meni! Samo moj se ne zaklene. Les definitivno ne pa?e notr. To je pa edina stvar, ki me dejansko moti (bode v o?i). Citiraj
KAALman Napisano 4. februar, 2006 Prijavi Napisano 4. februar, 2006 lepa in . jaz nebi delal dosti ni?... ker, ?e ?e, potem je potrebno zamenjat barvo sredinske konzole (ALU look ne pa?e v ta avto ! raje ?rno), naredit vre?ko iz belega usnja pri menjalniku, mogo?e menjat ?tevce (za belo ozadje) ali pa vsaj krom obro?e na ?tevce dat... pa krom obro?ki bi pasali na ?obe za zra?enje, pa tu se kon?a... mo?nost pa je, da kombinira? z lesenim Nardi volanom, in krom obro?ki na ?tevce, pa je slika skoraj dovolj mo?na druga?e bo ki?asto lahko pa gre? v tak extrem, kot ga ma na?a Wildcat TIsto pa je ?e nekaj POSEBNEGA ! Citiraj LP KAALman
David Napisano 4. februar, 2006 Prijavi Napisano 4. februar, 2006 Evo ?e moje skromno mnenje Tedi.... Avto lep! In dejansko bi ga pustil takega kot je.... ZAKON!!" Citiraj Feel free....
TEDI Napisano 4. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2006 Hja, tale imitacija lesa bo ?la po hitrem postopku dol...res ne vem, kaj so prej?nji lastniki mislili, ko so jo dali gor... Citiraj Veter v laseh...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.