mazdaman Napisano 17. julij, 2021 Prijavi Napisano 17. julij, 2021 Na mazdi 6 GH, 5 vrat sem mi samodejno odpirajo vrata prtljažnika. Včasih 5 sekund po tem ko jih zaprem, včasih pa tudi 10 minut. Včasih ostanejo tudi zaprta. Kaj je to narobe? Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 17. julij, 2021 Prijavi Napisano 17. julij, 2021 Težava je v stikalu oziroma gumbu na vratih prtljažnika. S časoma pride notri voda in zadeva se začne čudno obnašat. Kolikor je meni znano ni druge rešitve kot menjava celega stikala. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 18. julij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 18. julij, 2021 Če odklopim gumb, bo daljinec še delal?Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 18. julij, 2021 Prijavi Napisano 18. julij, 2021 Uff ne vem, poskusi. Sam prej si odstrani plastiko na vratih, da boš lahko ročno iz prtljažnika odprl vrata. Citiraj
Alex Napisano 18. julij, 2021 Prijavi Napisano 18. julij, 2021 Uf, tole je pogosta težava na audijih A4. Tudi sam sem že videl enega, ko se mu je med vožnjo sam od sebe odprl prtljažnik. Dobro, da je bilo v mestu pri majhni hitrosti. Citiraj
Boss Napisano 18. julij, 2021 Prijavi Napisano 18. julij, 2021 Pri Audijih to ni prtljažnik ampak malo večji spojler. Verjetno je bolj odločno pospešil pa se je zato sprožil. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 19. julij, 2021 Prijavi Napisano 19. julij, 2021 Tudi jaz sem to opazil na svoji. Predlagam ti, da ugasnes osvetlitev prtljaznika, saj se ti bo v nasprotnem primeru še aku. izprazil. Mogoče ne sedaj poleti, ampak pozimi pa zagotovo. 1 Citiraj
50keda Napisano 20. julij, 2021 Prijavi Napisano 20. julij, 2021 On 7/18/2021 at 9:51 PM, Boss said: Pri Audijih to ni prtljažnik ampak malo večji spojler. Verjetno je bolj odločno pospešil pa se je zato sprožil. Po mojem se je od same aerodinamike in downforca pri Audi hitrostrih stikalu utrgalo! 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.