Symon Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 DRAG RACER V3Evo frantje, u?ivajte... Evo ?e tipke:Tipki gor/dol sta za ?altat (ali pa z mi?ko prestavljat ro?ko)Space je za gasN je za Nitro PS, ?e se komu sanja kako bi samo tale ?pil shranil, bi mi to prav pri?lo. Citiraj
poky Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 He he,cool! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 Ah dobra igra.---samo meni ne gre... Kaj stisne? da nitro spusti???? Citiraj Feel free....
madmax Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 Kolk imate najbolj?i ?as? Max=8.36 Ej, sem cisto not padu. Citiraj
suicidal Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 pa najbr? ni dvoma, da smo vsi Mazde vzel, a ne. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
David Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 na-a---- david fura nissana.... LP daVid Citiraj Feel free....
madmax Napisano 2. februar, 2006 Prijavi Napisano 2. februar, 2006 Ce hocte kak?ne malo bolj resne ?ase bo treba vzet kr mclarna! Final time: 7:44 Efficiency: 87% Top speed: 174Mp/h Reaction time: 0:04 Citiraj
ReDevil Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Madmax, ?koda da nimate slu?benih Mclarnov, bi hitro barabe polovli! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 pomojem pa bi jih ?e prvi dan vse sesuli, to zverino je treba znat vozt. Citiraj
KAALman Napisano 4. februar, 2006 Prijavi Napisano 4. februar, 2006 pomojem pa bi jih ?e prvi dan vse sesuli, to zverino je treba znat vozt. tis cops ? :ne vem: Citiraj LP KAALman
David Napisano 5. februar, 2006 Prijavi Napisano 5. februar, 2006 Jao KAAlman...kako spremlja? forum... Madmax je ... nov prekr?kovni predstavnik na?ga foruma.... Je pa res da je daaale? od tebe doma.... je od tam kjer je ?love?ka ribica doma.... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.