Sishi Napisano 7. september, 2021 Prijavi Napisano 7. september, 2021 Živjo, na parih mestih na blatniku se mi je odkrušila barva do pleha. Kje kupujete korekturni lak za avto? Ali dajete še temeljno barvo prej? Rabil bi tudi nekaj za namazat tesnila stekel in plastike, ki so že kar bleda. Kaj priporočate? Lp Sishi Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Tilen5 Napisano 7. september, 2021 Prijavi Napisano 7. september, 2021 Meni so jo zmešali na Trgo ABC ko sem prek kaska barval odbijač,.. mi je dal barvo + lahk(vsako posebej za nanašt) Citiraj
Alex Napisano 7. september, 2021 Prijavi Napisano 7. september, 2021 Meni je lak (barvo) zmešal kar avtoličar( 3dcl)+ posebej prozorni lak. Vse skupaj me je stalo 10€. Pazi, da dobro razredčiš barvo, da se lepo razlije. Potrebuješ, tudi posebno razredčilo za točno to barvo. Ponavadi so te barve akrilne. Raje več rok na tanko, kot eno debelo. Ne rabiš temeljne barve . Ko s prozornim lakom na koncu napolneš luknjico, na fino zbrusiš z brusnim papirjem 1200 in nato 2000, da je vse "niverirano" - zravnano. Brusiš strogo "na vodo" in zelo na rahlo. Nastane meglica. Na koncu to spoliraš in se vidi minimalno. Citiraj
50keda Napisano 7. september, 2021 Prijavi Napisano 7. september, 2021 Lahko pa greš na mazda servis, in dobiš original korekturo za 20€ mislim da. Je tudi v dveh flaškah, osnova + lak. 2 Citiraj
Sishi Napisano 8. september, 2021 Avtor Prijavi Napisano 8. september, 2021 Hvala Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
FuManchu Napisano 6. avgust, 2022 Prijavi Napisano 6. avgust, 2022 Bom kr to temo uporabil (lahko se komot prestavi v pravo, a jaz je nisem našel) za vprašanje, katero polirno pasto izbrati za strojno poliranje. Ne rabim profi zadeve. Pač neko solidno polirno pasto. Citiraj
Tilen5 Napisano 6. avgust, 2022 Prijavi Napisano 6. avgust, 2022 (urejeno) Menzerna. Zadosti glede na tvoj opis. "Operi-avto" bi morali imeti Popravljeno 6. avgust, 2022 od TiEn 1 Citiraj
FuManchu Napisano 6. avgust, 2022 Prijavi Napisano 6. avgust, 2022 Neki gledam od Sonax. So zakej? Citiraj
Alex Napisano 6. avgust, 2022 Prijavi Napisano 6. avgust, 2022 (urejeno) pred 5 minutami je FuManchu napisal: Neki gledam od Sonax. So zakej? Vzemi Menzerna. 400 in 2500. 400 je bolj groba, a ima tudi visok lesk obenem. 2500 je za fine risice od avtomatske avtopralnice. Popravljeno 6. avgust, 2022 od Alex 2 Citiraj
Alex Napisano 6. avgust, 2022 Prijavi Napisano 6. avgust, 2022 pred 1 minuto je FuManchu napisal: Rabim bolj grobo. Alora je zate tale prava Menzerna Heavy Cut Compound 400 250ml - operi-avto.si WWW.OPERI-AVTO.SI Groba polirna pasta 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.