marko91 Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 Forum adijo, sluzba klice, sam nikoli nisem bil tu prevec aktiven, tele debate so pa itak neproduktivne. Uzivajte pod Alexovo vladavino in pazite se cuvaja Binija da vas ne oznacita s trakom na rami. imejte se 1 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 Ok, kdaj pol prideš nazaj? 4 Citiraj
Bini Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 pred 2 urama je marko91 napisal: Forum adijo, sluzba klice, sam nikoli nisem bil tu prevec aktiven, tele debate so pa itak neproduktivne. Uzivajte pod Alexovo vladavino in pazite se cuvaja Binija da vas ne oznacita s trakom na rami. imejte se Ni kaj dodati,sam si se odločil tako. Mene osebno ne motiš tako da..... Citiraj
FuManchu Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 Zbogom, pa zdrav ostani. 1 1 Citiraj
pob Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 Ne se pustit. Še vedno smo tukaj drugi, ne samo tadva omenjena. 3 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 Adijo, sam ne hodit nazaj z alter računom kot alex prid kar z original računom 3 3 Citiraj
Bini Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 pred 3 urami je pob napisal: Ne se pustit. Še vedno smo tukaj drugi, ne samo tadva omenjena. Kaj te pa pri meni moti,mogoče to,da ti hočem pomagat in da sem cepljen? 1 1 Citiraj
Alex Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 pred 33 minutami je TiEn napisal: Adijo, sam ne hodit nazaj z alter računom kot alex prid kar z original računom Jaz sem samo preverjal, če bi slučajno kak "neprijatelj" uletel na forum,kakšno oko sokolovo imate tu na forumu. Dobro ste bili na preži. 🤗 1 1 Citiraj
pob Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 A to so uni profili, ki so glasovali nazadnje za zaprtje teme o cepljenju? 🤔😆 1 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.