RobiB Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 Pozdravljeni, pred kratkim mi je zakuhal motor ter posledično jesel v tri krasne. Torej iščem nov motor za mojo mazdo 3 2.2 2015L. dobil sem kar nekaj motorjev v nemčji, samo nisem preprican da je pravi, kljub temu da gospod ki ga prodaja trdi da je. zanima me številke ki so na motorju(prilozena slika) ali morajo bit prau identične da motor pase ali se gleda samo SH01 oziroma kar pise na bloku SH4.Upam da kdo ve točno kaj se mora gledat da pasa motor(brez predelave elektronike in nosilcev itd.) Citiraj
Alex Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 (urejeno) pred 15 minutami je RobiB napisal: Pozdravljeni, pred kratkim mi je zakuhal motor ter posledično jesel v tri krasne. Torej iščem nov motor za mojo mazdo 3 2.2 2015L. dobil sem kar nekaj motorjev v nemčji, samo nisem preprican da je pravi, kljub temu da gospod ki ga prodaja trdi da je. zanima me številke ki so na motorju(prilozena slika) ali morajo bit prau identične da motor pase ali se gleda samo SH01 oziroma kar pise na bloku SH4.Upam da kdo ve točno kaj se mora gledat da pasa motor(brez predelave elektronike in nosilcev itd.) Kako misliš, zakuhal? 🤔Kako se je to lahko zgodilo? Nisem še zasledil primera, da skayactiv motor kar zakuha. Ali lahko poveš kaj več glede tega? Popravljeno 27. september, 2021 od Alex Citiraj
RobiB Napisano 27. september, 2021 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2021 Ta plastika je počila in je stekla ven voda. zal nisem ustavil takoj (naredil 5KM) in je slo use u K. Sedaj pa iščem drugi motor. Citiraj
Alex Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 Pred eno uro je RobiB napisal: Ta plastika je počila in je stekla ven voda. zal nisem ustavil takoj (naredil 5KM) in je slo use u K. Sedaj pa iščem drugi motor. Hvala, da si nam povedal, kaj je bilo narobe. Tako zvemo iz prve roke za eventualne težave oziroma šibke točke motorja. Citiraj
RobiB Napisano 28. september, 2021 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2021 ja ni problema. kadr boste imeli servis preglejte tisti plastičen kolektor za vsak slucaj. P.s: kaj imajo vsi ti motorji 2.2 skyactive biturbo?? hvala Citiraj
Alex Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 (urejeno) pred 15 minutami je RobiB napisal: ja ni problema. kadr boste imeli servis preglejte tisti plastičen kolektor za vsak slucaj. P.s: kaj imajo vsi ti motorji 2.2 skyactive biturbo?? hvala Ja, vsi so biturbo. V bistvu so vsi motorji v osnovi enaki, razlikujejo se edino v menjalniku in elektroniki( 175 in 184 konjski so le v elektroniki bolj "odprti".) Popravljeno 28. september, 2021 od Alex Citiraj
dvorjan Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 Kakšna pa je oznaka tega dela? Citiraj
Alex Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 (urejeno) pred 6 minutami je dvorjan napisal: Kakšna pa je oznaka tega dela? Katerega dela misliš? 🤔 Pri mojemu motorju piše v prometnem samo typ SH. Popravljeno 28. september, 2021 od Alex Citiraj
Hixxy Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 Mogoče kakšni simptomi? Je vrglo ven kakšno napako ali kaj? Kje pa je ta delček, kje se nahaja pri mašini. Hvala že vnaprej za odgovor. Citiraj
Brane Napisano 30. september, 2021 Prijavi Napisano 30. september, 2021 To je nek plastičen razdelilnik cevi kat. št. sh0115290. Pomeni da ga rabi na določenih kilometrih zamenjat , kateri kilometri so to pa bo povedal ROBI B 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.