uklopko Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 Dons bom pa js tapru! Wildy vse naj bol?e za rojstni dan!! Velik in malo oz.ni? LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 Vse najbolj?e Wild ?e bi ?e v?eraj vedel bi ti lahko v ?ivo ?estital Citiraj
suicidal Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 vse ta nartabul?. ?e mnogo let in kilometrov. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
mazda-mx3 Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 hepi brzdej tu ju, tanti auguri a te, ?inguli ngu ?in ?in! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
TEDI Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 ?e na mnoge prevo?ene kilometre... Citiraj Veter v laseh...
LabiGT Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 ooooo vse najboljse lepo praznuj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 Vse naj naj, predvsem pa zdravja! Citiraj
David Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 Miss M. happy happy happy zoom zoom.... LP dAvid Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 Vseeee naaaajjjj naaajjjjjjjj :mi pijemoo: Citiraj
poky Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 VSE NAJBOLJ?E WILDCAT!!! Pa da bi ?e dolgo bla med nami in v Mazdi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 DivjaMuca, vse najbolj?e.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
wildcat Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 Dragi moji! THANK YOU VERY MUCH !!! Na na?em pikniku bo padla runda :mi pijemoo: anede!? In danes bom resda morala piti da ne bo te?av s ?efom ali s kak?nimi ali celo :macek: Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
komar Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 Vse najlep?e tudi od komar?ine ... Citiraj Papa, Tomi
Symon Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 Pa ?isto tiho je bila v?eraj! Se je bala, da ne bo treba ?astiti! Joke... Draga Wildcat! ?e enkrat si preberi vse objave in si predstavljaj, da so to moje ?estitke! Da ne bom ?e enkrat pisal. Citiraj
Mazda323 Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 Tudi od mene, VSEEE NAJBOL?E divja Muca... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 Use tanartbul?, pa po pameti pri :mi pijemoo: in na cesti. Seveda pa nobenih , oziroma ?immanj opravkom z njimi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 ?estitke tut od mene, sicer pa je ?enskam vedno lep?e ?estitat kot mo?kim (no vsaj v ?ivo)! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest BrainLess Napisano 6. februar, 2006 Prijavi Napisano 6. februar, 2006 tudi z moje strani vse vse vse naj naj Wildy Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.