Alex Napisano 6. januar, 2022 Prijavi Napisano 6. januar, 2022 pred 57 minutami je Deeyan napisal: morem priznat, da mi čedalje bolj ušeč ratuje Na žalost je ne boš vozil, razen, če si jo boš uvozil iz Amerike. Ni za evropski trg. Za Evropo bo cx 60. Citiraj
sportman333 Napisano 6. januar, 2022 Prijavi Napisano 6. januar, 2022 Tole naj bi prišlo v SLO letos... MAZDA Mazda 2 hibrid nova generacija april Mazda MX-30 REX nova različica 2. polovica leta Mazda CX-60 PHEV nov model julij Mazda CX-60 nov model december Citiraj
Alex Napisano 7. januar, 2022 Prijavi Napisano 7. januar, 2022 Kaj šele tej kvadratni plastični blatniki. 🤪 1 Citiraj
Bini Napisano 7. januar, 2022 Prijavi Napisano 7. januar, 2022 pred 37 minutami je Alex napisal: Kaj šele tej kvadratni plastični blatniki. 🤪 Ovalni so malo, malo lepši..... 🙈 1 Citiraj
Boss Napisano 7. januar, 2022 Prijavi Napisano 7. januar, 2022 Sam vseen... tole je še sprejemljivo. Kaj če bo CX-60 res taka kot ta na sliki - to je pa 🤮 🤢 1 Citiraj
Alex Napisano 7. januar, 2022 Prijavi Napisano 7. januar, 2022 pred 10 minutami je Boss napisal: Sam vseen... tole je še sprejemljivo. Kaj če bo CX-60 res taka kot ta na sliki - to je pa 🤮 🤢 To bo pa res strel totalno mimo. Upam, da je to delovna, zakamuflirana varianta. 🙄 1 Citiraj
Deeyan Napisano 7. januar, 2022 Prijavi Napisano 7. januar, 2022 mi je pa CX50 vseen bolj usec 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 7. januar, 2022 Prijavi Napisano 7. januar, 2022 pred 7 minutami je Deeyan napisal: mi je pa CX50 vseen bolj usec Ja, tudi meni. Citiraj
mazdaman Napisano 8. januar, 2022 Prijavi Napisano 8. januar, 2022 Cx-50 in CX-60 nista povezane vsaka za svoj trg kot govori Alex. kolikor sem jaz razumel CX-50 je za ameriški trg, za EU pa še ni čisto izključeno, da je ne bo, ker bi lahko prišla kot naslednik CX-5 in je delana na osnovi z sprednjim pogonom (ceneje). CX-60 in CX-80 sta pa nova platforma za EU in še kateri trg. CX-70 in CX-90 pa za USA in ostale trge kjer so zaželjeni večji avti. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 8. januar, 2022 Prijavi Napisano 8. januar, 2022 pred 10 minutami je mazdaman napisal: Cx-50 in CX-60 nista povezane vsaka za svoj trg kot govori Alex. kolikor sem jaz razumel CX-50 je za ameriški trg, za EU pa še ni čisto izključeno, da je ne bo, ker bi lahko prišla kot naslednik CX-5 in je delana na osnovi z sprednjim pogonom (ceneje). CX-60 in CX-80 sta pa nova platforma za EU in še kateri trg. CX-70 in CX-90 pa za USA in ostale trge kjer so zaželjeni večji avti. Za evropski trg je trenutno namenjena le FL cx 5. Ki pa je, mimogrede, velikooo lepša od obstoječe. Ne ni samo barva. 😊 3 Citiraj
scania Napisano 8. januar, 2022 Prijavi Napisano 8. januar, 2022 kaj se meni zdi ali so luči BMW hmmmmmm Citiraj
Bini Napisano 8. januar, 2022 Prijavi Napisano 8. januar, 2022 pred 15 minutami je scania napisal: kaj se meni zdi ali so luči BMW hmmmmmm Ja res je to smo nekaj časa nazaj že ugotavljali...😃 1 Citiraj
Deeyan Napisano 8. januar, 2022 Prijavi Napisano 8. januar, 2022 Pred eno uro je scania napisal: kaj se meni zdi ali so luči BMW hmmmmmm Kot celota mi bmwjewsko zgleda, razn zadaj 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 8. januar, 2022 Prijavi Napisano 8. januar, 2022 pred 1 uro je Deeyan napisal: Kot celota mi bmwjewsko zgleda, razn zadaj 🙂 Samo s tem, da je seveda lepša od bavarca. 😊 Citiraj
Gregster Napisano 9. januar, 2022 Prijavi Napisano 9. januar, 2022 Mah to je za moje en cel kup kopij drugih avtov. Kva pa njihov kodo dizajn? Citiraj
Gelipter Napisano 9. januar, 2022 Prijavi Napisano 9. januar, 2022 Ja..meni pa je ta prenovljena CX 5 zanimiva 😁😁😁bo treba počakat da pride v SLO ..spomladi 😁😁😉😉 motorji so enaki 😁zoom zoom 1 Citiraj
mazdaman Napisano 9. januar, 2022 Prijavi Napisano 9. januar, 2022 Luči so podobne kot na CX-50Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 9. januar, 2022 Prijavi Napisano 9. januar, 2022 pred 21 minutami je mazdaman napisal: Luči so podobne kot na CX-50 Sent from my iPhone using Tapatalk Najbrž, da so celo enake. Velikokrat vgradijo enake luči v več različnih vozil. Po moje bodo na cx 60 tudi take. 1 Citiraj
Alex Napisano 13. januar, 2022 Prijavi Napisano 13. januar, 2022 Sploh ne izgleda tako slabo. Še posebej v tej barvi izgleda kar agresiven sprednji del. 😊 1 Citiraj
Bini Napisano 13. januar, 2022 Prijavi Napisano 13. januar, 2022 (urejeno) pred 34 minutami je Alex napisal: Sploh ne izgleda tako slabo. Še posebej v tej barvi izgleda kar agresiven sprednji del. 😊 Meni je pa tale lepša, nima tako grdih oglatih blatnikov na Toyoto pa SANK na strehi nima.... Popravljeno 13. januar, 2022 od Bini Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.