Deeyan Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 pred 20 urami je 50keda napisal: Notranjost bo pa po mojem prav fino zgledala, ko bojo še ostale trime predstavl. notranjost je men najbolj všečna proti vsem novim avtom, ki so zdej na trgu pred 51 minutami je Janez007 napisal: Meni osebno avto ne izgleda slabo. Je pa tako kot pri vsaki novi obliki, najprej zadržanost ali celo odpor, potem pa počasi oblika postane atraktivna, všečna. Glede cen. Verjetno enaka zgodba kot sicer v teh časih. Napihnjene izhodiščne cene, potem pa zraven veliki popusti, ki zvabijo kupce. Sicer pa smo v obdobju, ko za nekatere cena nekaj 100.000 € ni nobena težava. To opažam na nepremičninskem področju, kjer so oglaševane cene dobesedno ponorele, kljub temu pa se še vedno po teh norih cenah precej tudi proda. pomoje, ko bo facelift čez par let bo lepša 2 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 Ampak pri avtih je isto kot pri puncah,če te na prvi pogled ne 'kresne' ni to to....😉😃😂 Ps; HEC,da ne bo kake pomote....😵🙊 1 4 Citiraj
Janez007 Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 (urejeno) 🙂 Popravljeno 28. marec, 2022 od Janez007 2 Citiraj
NevLado Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 Pred eno uro je Janez007 napisal: Vsaj pri meni to ne drži. Prejšnja Mazda 6 mi je delovala zelo elegantno, ne bi si želel lepše, tudi zaradi vodoravnih linij sprednje maske, ki jo vizuelno še razširijo, pritisnejo ob tla. Novejša mrežasta maska mi kar nekaj časa ni bila všeč, sedaj pa je obratno. Podobno je pri elementih stanovanj. Ko sem sam prvič opremljal sredi 90-tih je bil modern češnjev les in zlate kljuke, potem je prišlo obdobje inoxa, zatem obdobje aluminija,.... danes perforinanih prašno barvanih panelov, ... verjetno je že kaj novega. 🙂 Češnjev furnir z zlatimi kljukami mi danes delujejo odvratno. Počak še 15 let, bo spet "in" 4 Citiraj
Jest Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 Glede cene pa sem malo pobrskal pri konkurenci... pa so kar podobne cene... Recimo Toyota RAV4 PHEV je tudi nekje od 54 do 62K € + doplacila za dodatke ... Hyundai Santa Fe PHEV je od 57 do 62K € + dodatki ... Edino Tuscon PHEV je malo cenejsi ... med 39 in 43K € + dodatki. Kia Sportage PHEV je tudi malo cenejsa... in sicer med 36 in 44K € + dodatki ... Ostalo (Lexus, Cayenne, Mercedes,... je vse potem se precej drazje ... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 Logično SUV ima že takoj samo na obliko od 3-5 jurjev pribitka na ceni. Pač trend je treba plačat in vedno se najde dovolj "plačnikov". 😶 3 Citiraj
Slivka Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 Jah, kaj, 50.000 do 60.000 evrov za en avto, pa res ni dosti. To je okoli 6 mesečnih plač. Če se pa ne bo izšlo, bodo pa stavkali za višjo plačo. Konec koncev, tudi jaz pogledujem za Ligierjem, predvsem to se dopade moji denarnici. Sicer še vedno eno-letna plača, pa vseeno... 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 pred 49 minutami je Slivka napisal: Jah, kaj, 50.000 do 60.000 evrov za en avto, pa res ni dosti. To je okoli 6 mesečnih plač. Če se pa ne bo izšlo, bodo pa stavkali za višjo plačo. Konec koncev, tudi jaz pogledujem za Ligierjem, predvsem to se dopade moji denarnici. Sicer še vedno eno-letna plača, pa vseeno... Napačen link, pomoje si mislu tale Ligier Citiraj
Slivka Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 pred 42 minutami je g.Wankel napisal: Napačen link, pomoje si mislu tale Ligier Sem še enkrat preveril. Oba linka sta prava. 1 Citiraj
Jest Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 Samo z unim iz prvega linka bi tezko prisel domov… 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 pred 35 minutami je Slivka napisal: Sem še enkrat preveril. Oba linka sta prava. Ojoj 🤦♂️ spregledu sem drugi link in ga nevede sam objavu 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 pred 5 urami je Jest napisal: Samo z unim iz prvega linka bi tezko prisel domov… Če bi imel toliko denarja, da bi si kupil tistega iz prvega linka... ... ... Bi imel tudi take veze, da bi mi tudi cesto spodobno porihtali... 1 Citiraj
ignacij Napisano 10. marec, 2022 Prijavi Napisano 10. marec, 2022 Uff jz bi pa mel tega prikljucnega. 327KM, 5,8s, pa 67km na elektriko, direkt do sluzbe pa nazaj. Sam opremljen bo stal cez 60k, adijo, tud ce ga pripeljem iz Nemcije 2 leti starega bo se zmeri 40k. Prevec 1 Citiraj
mazdaman Napisano 11. marec, 2022 Prijavi Napisano 11. marec, 2022 Evo jaz sem že računal Revolution + Priročnost in Zvok + Pomoč vozniku + Panoramsko strešno okno = 56.873€ Dosti ja je dosti denarja a so avti danes vsi tako dragi, da glava peče. Po moje več nikoli ne bodo take cene kakor so bile pred 5 leti,... 3 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
NevLado Napisano 11. marec, 2022 Prijavi Napisano 11. marec, 2022 pred 1 uro je mazdaman napisal: Evo jaz sem že računal Revolution + Priročnost in Zvok + Pomoč vozniku + Panoramsko strešno okno = 56.873€ Dosti ja je dosti denarja a so avti danes vsi tako dragi, da glava peče. Po moje več nikoli ne bodo take cene kakor so bile pred 5 leti,... DOKLER bodo ljudje kupovali po taki ceni (kot se prodajajo) običajne 3 cilindrske kosilnice s turbino (ki bodo po 10 letih jama brez dna za popravila), jih bodo proizvajalci izdelovali. IN DOKLER bodo ljudje neke standardne kvalitetne avte, ki so se včasih prodajali za 20k, danes pa za 40k, kupovali po takšni ceni kot so, bo trg tak kot je. Marsikdo reče "pa saj ni nič pametnega za kupit" potem pa izveš da je bil samo pri eni lokalni avtohiši in kupil kar je bilo, bo stanje takšno kot je. Reklama za Cupro po tv lepo reče, da si človek naredi vtis po prvih 7ih sekundah. Če mu je všeč, kar vidi, bo to pač kupil. KO pa se bodo precenjene nekvalitetne stvari NEHALE prodajati, bodo pa proizvajalci spremenili marsikaj. Tako kvaliteto kot tudi ceno. In to je nažalost edina realnost. 4 Citiraj
Janez007 Napisano 11. marec, 2022 Prijavi Napisano 11. marec, 2022 (urejeno) Popravljeno 28. marec, 2022 od Janez007 3 Citiraj
dvorjan Napisano 11. marec, 2022 Prijavi Napisano 11. marec, 2022 Jaz mislim da bo CX-60, ki bo letos stal 55k EUR čez ene 4 leta in s 100.000 km stal ravno ene 20 jurčkov. Na dražbi, seveda. V oglasniku pa 25-28k. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 11. marec, 2022 Prijavi Napisano 11. marec, 2022 No sedaj ko smo pa obdelali obliko ( ko kaže število komentarjev je to tak najpomembnejše), pa se dajmo še o tehniki pogovorite. Zadnja prema bi naj imela neko rešitev ki namesto da ima aktivne amortizerje, zavira notranje kolo in s tem prisili avto, da malo počepne na tisti strani. To bi naj omogočalo lepšo vožnjo skozi ovinke.Potem je tukaj še nov 8 stopenjski menjalnik, z neko čudno sklopko.Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 12. marec, 2022 Prijavi Napisano 12. marec, 2022 pred 17 urami je mazdaman napisal: No sedaj ko smo pa obdelali obliko ( ko kaže število komentarjev je to tak najpomembnejše), pa se dajmo še o tehniki pogovorite. Zadnja prema bi naj imela neko rešitev ki namesto da ima aktivne amortizerje, zavira notranje kolo in s tem prisili avto, da malo počepne na tisti strani. To bi naj omogočalo lepšo vožnjo skozi ovinke. Potem je tukaj še nov 8 stopenjski menjalnik, z neko čudno sklopko. Sent from my iPhone using Tapatalk Pa izbira na zadnji ali 4 kolesni pogon 💪 1 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
ignacij Napisano 12. marec, 2022 Prijavi Napisano 12. marec, 2022 Mene pa najbolj zanima ta 3.0 bencinar, obljubljajo nizko porabo, me res zanima. Citiraj
Jest Napisano 12. marec, 2022 Prijavi Napisano 12. marec, 2022 pred 31 minutami je ignacij napisal: Mene pa najbolj zanima ta 3.0 bencinar, obljubljajo nizko porabo, me res zanima. To bo pa se nekaj casa za pocakat... Letos pride menda samo PHEV... naslednje leto 3.3 litrski dizel in sele 2024 pride menda na vrsto sestcilindrski 3.0 bencinar ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 12. marec, 2022 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2022 pred 33 minutami je ignacij napisal: Mene pa najbolj zanima ta 3.0 bencinar, obljubljajo nizko porabo, me res zanima. Mene tudi. Zna bit raketa. Seveda v nobvi mazdi 6,če bo sploh ugledala kdaj luč sveta. Vse manj je možnosti, da jo bodo sploh izdelovali. 🙄 Citiraj
ignacij Napisano 12. marec, 2022 Prijavi Napisano 12. marec, 2022 Pred eno uro je Jest napisal: To bo pa se nekaj casa za pocakat... Letos pride menda samo PHEV... naslednje leto 3.3 litrski dizel in sele 2024 pride menda na vrsto sestcilindrski 3.0 bencinar ... Cak, cak, to pomeni da je zame nedosegljiv do 2027, ko mu pade cena? Tale PHEV mi je malo sumljiv, po parih letih bo baterija verjetno za en.... tko da vi bil 3.0 bolj zanesljiv nakup, sam mal dolga je tale Pred eno uro je Alex napisal: Mene tudi. Zna bit raketa. Seveda v nobvi mazdi 6,če bo sploh ugledala kdaj luč sveta. Vse manj je možnosti, da jo bodo sploh izdelovali. 🙄 Meni je pa ta malo bolj sportna oblika SUVa dobra, bi menjal M6 zanj Citiraj
mazdaman Napisano 13. marec, 2022 Prijavi Napisano 13. marec, 2022 Ena izmed redkih Mazde kateri se črna barva podaSent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Civic Napisano 21. marec, 2022 Prijavi Napisano 21. marec, 2022 https://www.carscoops.com/2022/03/the-mazda-cx-60-gets-unveiled-in-all-of-its-luxurious-glory/ Ne vem no, ampak meni se zdi CX 50 za US trg bolj posrečena po obliki. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.