Bini Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 pred 1 uro je Slivka napisal: Zato, da zadnji del bolj iz ovinka vleče - lažje driftanje. Pa da potnike zadaj bolj premetava, ker sedijo na zadnji osovini, ki je zaradi oblike avta bolj obremenjena. Sploh mora biti poseben občutek, ko na to obesiš zadaj še nosilec za kolesa in na streho privežeš trugo... Sicer ne eno ne drugo ni pozitivna lastnost, ampak, glej, Japonske inžinirje že nekaj časa ne razumem lih tanartabl. Mogoče zato, k sm kmet an s hribu doma... Točno tako, zato moraš pa vedet zakaj tak avto kupiš.... 👍 Citiraj
Slivka Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 Zakaj? Ja, zato, da so sosedje fovš... 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 13. september, 2022 Prijavi Napisano 13. september, 2022 dne 6. 9. 2022 ob 18:30 je Denlub napisal: Evo je..Selmar Celje.. (Ni se mi dalo ven iz avta stopit da bi jo konkretno fotografiral 😅) Tudi sam sem jo včeraj prvič videl u živo. Ja, je kr konkreten voz 😉 Citiraj
50keda Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 Pa sm jo šou pogledat še sam, je bila na pol zvakumirana, ampak prvi vtis je že nardila. Ni me prenavdušila, sicer sam nemaram SUVjev tako da to sploh ni bilo presenečenje. Prve opazke so ble pa: dolga havba, kei car stil prednje maske, širina postavitve in nič kaj veliko mesta na zadnji klopi napram cx-5 o.O Do novembra/oktobra, bi že lahko meli kakšno testno, da jo sprobam, medtem ko bom na rednem servisu. Citiraj
Aless Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 Sem za vikend videl avto v živo in prvi vtis, avto je velik. Res zgleda masiven, notranjost mi je top, zunanjost pa spredaj bi lahko bil lepši (CX-5 mi je spredaj lepša). Všeč mi je da ni cenene črne plastike, plastike blatnikov so ozke in pobarvane v barvi vozila. 5 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
50keda Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 To je imel Kolmanič kakšno predstavitev @Aless? Citiraj
Aless Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 @50kedav sklopu balonarskega tekmovanja je postavljen tam pri Expano-tu. Ni pa bilo nič extra predstavitve od kolmaniča. 2 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Gelipter Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 pred 59 minutami je Aless napisal: Sem za vikend videl avto v živo in prvi vtis, avto je velik. Res zgleda masiven, notranjost mi je top, zunanjost pa spredaj bi lahko bil lepši (CX-5 mi je spredaj lepša). Všeč mi je da ni cenene črne plastike, plastike blatnikov so ozke in pobarvane v barvi vozila. Saj je lep Avto ...full velik in vse ostalo€€€😁za moje potrebe..nekomu bo verjetno ustrezal 👍😁 1 Citiraj
Alex Napisano 19. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2022 Pred eno uro je Aless napisal: Sem za vikend videl avto v živo in prvi vtis, avto je velik. Res zgleda masiven, notranjost mi je top, zunanjost pa spredaj bi lahko bil lepši (CX-5 mi je spredaj lepša). Všeč mi je da ni cenene črne plastike, plastike blatnikov so ozke in pobarvane v barvi vozila. Uf, tole pa ne izgleda nič kaj lepo. 🙄 Citiraj
Alex Napisano 19. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2022 Mazda spet povsem izven okvirjev WWW.ZURNAL24.SI Mazda nas vedno znova preseneti. Zadnje presenečenje so novi šestvaljni motorji, s katerimi se je... 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 (urejeno) pred 2 urama je Aless napisal: Sem za vikend videl avto v živo in prvi vtis, avto je velik. Res zgleda masiven, notranjost mi je top, zunanjost pa spredaj bi lahko bil lepši (CX-5 mi je spredaj lepša). Všeč mi je da ni cenene črne plastike, plastike blatnikov so ozke in pobarvane v barvi vozila. Res je lepša brez tiste črne plastike Popravljeno 19. september, 2022 od TiEn 2 Citiraj
Deeyan Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 pred 6 urami je Alex napisal: Mazda spet povsem izven okvirjev WWW.ZURNAL24.SI Mazda nas vedno znova preseneti. Zadnje presenečenje so novi šestvaljni motorji, s katerimi se je... Postena razlaga 😎 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 19. september, 2022 Prijavi Napisano 19. september, 2022 pred 6 urami je TiEn napisal: Res je lepša brez tiste črne plastike Hmm, ne vem... sicer sem res bolj SUV hater ampak vseeno tole zgleda kot velik kos bele tehnike. Vseeno mislim, da bi bilo tole slonovsko glomaznost nekako razbit in da tukaj sploh ne bi bilo neumno imet plastične obrobe. Hodijo iz ene skrajnosti v drugo CX-30 prevelike obrobe, CX-60, ker bi pa vsaj nekako pasale je pa celo čist brez. To zdaj ko munjeni kopirajo Audi Q5/Q7, BMW X5/X6 in upajo da bo še kaj prostora med premijci. Ne vem če se bo izšlo. Tisti, ki imajo tolk denarja za avto se navadno lahko stegnejo še za tistih 10-15k€ pa kupijo kaj bolj nemškega. 4 Citiraj
mazdaman Napisano 20. september, 2022 Prijavi Napisano 20. september, 2022 Saj pa CX-60 dobiš tudi z črnimi obrobami. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 20. september, 2022 Prijavi Napisano 20. september, 2022 Ja... vstopna razreda opreme (Prime-Line in Exclusive-Line) imata crne obrobe... najvisja dva (Homura in Takumi) pa v barvi karoserije ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 20. september, 2022 Prijavi Napisano 20. september, 2022 Sam, dejansko zgleda boljš in je veliko manj podobna ogromnemu american size hladilniku. Citiraj
mazdaman Napisano 20. september, 2022 Prijavi Napisano 20. september, 2022 Exclusive odbijač je meni lepši kot top opreme Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
FuManchu Napisano 20. september, 2022 Prijavi Napisano 20. september, 2022 Meni deluje preveč generična oblika. Lahko bi bila tudi toyota, hyundai, kia,... 1 Citiraj
Alex Napisano 21. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 21. september, 2022 pred 7 urami je FuManchu napisal: Meni deluje preveč generična oblika. Lahko bi bila tudi toyota, hyundai, kia,... Res je. Kot, da je narejena za ameriški trg. Brez duše, nič kaj mazdaško. 1 Citiraj
Gregster Napisano 21. september, 2022 Prijavi Napisano 21. september, 2022 Men je huda. Sam kam lahko prideš s tako kračo. 2 toni pa avt.menjalnik. pozimi samo po ravnini. 1 Citiraj
dvorjan Napisano 21. september, 2022 Prijavi Napisano 21. september, 2022 pred 35 minutami je Gregster napisal: Men je huda. Sam kam lahko prideš s tako kračo. 2 toni pa avt.menjalnik. pozimi samo po ravnini. Avtomatik lepše "pleza", ker ne zavrti koles v prazno, čim za mm preveč pohodiš pedal za plin ... Ali pa spelje pod "standgasom" ... tudi v breg. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 21. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 21. september, 2022 (urejeno) Ta mazda je namenjena za ameriške široke avtoceste. Je tipičen izdelek, masiven, glomazen, brez neke konkretne oblike, skratka za njih😊 Pa še avtomatski menjalnik za leno krujzanje(110/ uro) po njihovih avtocestah. Za ta denar bi vseeno pogledal raje k kakšnemu bavarcu. Je vsaj lepši na oko. 😉 Z črnimi oblogami okoli blatnikov izgleda vsaj malo podobno nečemu. Brez je pa kar smešno vse skupaj. Popravljeno 21. september, 2022 od Alex 2 Citiraj
SeekK Napisano 21. september, 2022 Prijavi Napisano 21. september, 2022 Tele slike v "salonu" na uradni strani ji res ne naredijo usluge, že tako ima dolg nos, potem pa še tak kot in nek čuden render, da sploh izpade spačkasto. Sem pregledal dostih teh videov in mi je v temnih barvah (rdeča, siva, modra..) v homura verziji (brez obrob, črna platišča, črna maska in dodatki namesto srebrne krom, črna ogledala) prav hudo za vidt. Še vedno pa upam da iz te zasnove kaka limuzina nastane. Taka npr. 1 Citiraj
Matick Napisano 21. september, 2022 Prijavi Napisano 21. september, 2022 Jest sem jo zadnjic vidu v salonu ko sem bil na servisu. V zivo zgleda super, velik boljs kt na slikah 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. september, 2022 Prijavi Napisano 21. september, 2022 pred 1 uro je dvorjan napisal: Avtomatik lepše "pleza", ker ne zavrti koles v prazno, čim za mm preveč pohodiš pedal za plin ... Ali pa spelje pod "standgasom" ... tudi v breg. Mojster, saj še ni prvi april... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.