Shrek Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 Verjetno so premium... 😂 1 1 Citiraj
Bini Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 Pred eno uro je Shrek napisal: Verjetno so premium... 😂 .... sigurno..... 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 pred 16 urami je Alex napisal: Se prvi, da bi jaz z mojo debelo denarnico, ki jo nosim vedno v zadnjem žepu (nimam peder tašne) naredil luknjo po kakem letu v teh nobel sedežih? 🤔 @Alexkej takega vzameš 2 1 1 Citiraj
Alex Napisano 16. februar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2023 pred 33 minutami je MazdaBoy napisal: @Alexkej takega vzameš Pa nisem taubi. 😉 2 Citiraj
NevLado Napisano 20. februar, 2023 Prijavi Napisano 20. februar, 2023 pred 42 minutami je SpEkTr napisal: Toj to, kar smo čakal Par komentarjev: - plastični auspuh čepki, resno??? - sedež od voznika ima že krepko nakazan razteg usnja, ki ga je zadnjič omenjal @Janez007 - človek se zadaj komaj vsede???? - prtljažnik bolj plitek kot pri m6??? - intervjujer večkrat omeni, da je CX-5 bolj zabavna in bolj športna Mene niso niti prepričali, da bi jo šel probat. Kaj šele kaj drugega. Ne vem, kaj Mazda misli z nami, ki vozimo m6? Na kaj naj menjamo? Je ta tale 3.3 dizel z 6 litri porabe in 200 konji impresivna zadeva. Upam, da naredi še bencinski updejt. 1 Citiraj
Jest Napisano 20. februar, 2023 Prijavi Napisano 20. februar, 2023 6 cilindrski 3.0 bencinski motor pride menda naslednje leto… 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SeekK Napisano 20. februar, 2023 Prijavi Napisano 20. februar, 2023 pred 9 minutami je NevLado napisal: - človek se zadaj komaj vsede???? No model je 190 visok, zic je nastavil zase kot da vozi in se potem zadaj parkiral...mislim da ne sedi tako slabo ko to upoštevaš...bi reku da bi v najinih 6kah sedel slabše.. Bencinski bo tud premium tehnologija 3.0 X 5 Citiraj
Boss Napisano 20. februar, 2023 Prijavi Napisano 20. februar, 2023 Ta review sem nalimal dve strani nazaj in smo že neki tole komentiral... 5 Citiraj
Shrek Napisano 21. februar, 2023 Prijavi Napisano 21. februar, 2023 pred 9 urami je SeekK napisal: No model je 190 visok, zic je nastavil zase kot da vozi in se potem zadaj parkiral...mislim da ne sedi tako slabo ko to upoštevaš...bi reku da bi v najinih 6kah sedel slabše.. Bencinski bo tud premium tehnologija 3.0 X V limuzini lažje kot karavanu... kar se tiče sedenja zadaj v šesticah. 3 Citiraj
Boss Napisano 21. februar, 2023 Prijavi Napisano 21. februar, 2023 pred 3 urami je Shrek napisal: V limuzini lažje kot karavanu... kar se tiče sedenja zadaj v šesticah. 8cm je več prostora zadaj pri limuzini, kar je ogromno. Ampak pri tako glomaznem avtu kot je CX-60 pa tolk mal prostora na zadnji klopi. Me je kar presenetilo. 3 Citiraj
50keda Napisano 21. februar, 2023 Prijavi Napisano 21. februar, 2023 (urejeno) Ja pa ka bi zej radi Pod 5 metrov mate lahko samo eno: ali prostor ali pa inline 6 PS: Ja se strinjam, na zadnji klopi je za tak avto siromašno, ne samo prostor, tudi ostalo mi je zelo podobno njihovim starim rešitvam. Največja fora bo, ko se bojo vsi materjali začel obrablat. Moja je zdej 3 pa še malo, pa se že pojavla: volan je postal temnejši, vidi se kako se opiram na vrata, na sredinsko konzolo. Skratka vse se znuca, pa tut če zmerno šlataš Popravljeno 21. februar, 2023 od 50keda 4 Citiraj
Bini Napisano 21. februar, 2023 Prijavi Napisano 21. februar, 2023 Boste moral na kaj takega spredaj makina od motorja zadaj pa lahko ležiš, pri prvi ali drugi varjanti.... 1 Citiraj
NevLado Napisano 21. februar, 2023 Prijavi Napisano 21. februar, 2023 pred 44 minutami je 50keda napisal: Ja pa ka bi zej radi Pod 5 metrov mate lahko samo eno: ali prostor ali pa inline 6 PS: Ja se strinjam, na zadnji klopi je za tak avto siromašno, ne samo prostor, tudi ostalo mi je zelo podobno njihovim starim rešitvam. Največja fora bo, ko se bojo vsi materjali začel obrablat. Moja je zdej 3 pa še malo, pa se že pojavla: volan je postal temnejši, vidi se kako se opiram na vrata, na sredinsko konzolo. Skratka vse se znuca, pa tut če zmerno šlataš Ja eto, to znucanje na vratih mam in jst Citiraj
SeekK Napisano 21. februar, 2023 Prijavi Napisano 21. februar, 2023 Za tega drugega bi prosil še en review od tegale nemca z youtuba, da lahko ocenimo če ima res dovolj placa na zadnjih zicih, glede na to kako ogromen je... Citiraj
Boss Napisano 21. februar, 2023 Prijavi Napisano 21. februar, 2023 Ma ni ogromen, "komaj" 189cm ima. Jaz mam 192 pa se smatram za dokaj normalno raščenega. 2 Citiraj
50keda Napisano 21. februar, 2023 Prijavi Napisano 21. februar, 2023 (urejeno) Opala @Boss 192 pa ni ne mediana ne povprečje, pa veš da nimam nič proti tebi Vrjamem pa, da je na Nizozemskem malo drugače, si ziher da nimaš holandskih korenin? https://www.stat.si/statweb/News/Index/6541 - 178cm + 85kg Popravljeno 21. februar, 2023 od 50keda 1 2 Citiraj
Alex Napisano 21. februar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2023 pred 8 minutami je Boss napisal: Ma ni ogromen, "komaj" 189cm ima. Jaz mam 192 pa se smatram za dokaj normalno raščenega. Uf, pa ti se ne moreš skobacati v noben kabrio. 🤔 Še, ko daš svoj vozniški sedež nazaj, da normalno sediš, ima tisti za teboj že kar probleme z koleni. Jaz sem visok 184, pa se sin, ki je 183cm včasih, ko sedi za menoj v 6-ki buni, da kaj sem dal sedež tako nazaj. 😊 Citiraj
Boss Napisano 21. februar, 2023 Prijavi Napisano 21. februar, 2023 pred 6 minutami je 50keda napisal: Opala @Boss 192 pa ni ne mediana ne povprečje, pa veš da nimam nič proti tebi Vrjamem pa, da je na Nizozemskem malo drugače, si ziher da nimaš holandskih korenin? https://www.stat.si/statweb/News/Index/6541 - 178cm + 85kg se nič ne pritožujem, ker sem tud pri kilah nadpovprečen 😅 pred 3 minutami je Alex napisal: Uf, pa ti se ne moreš skobacati v noben kabrio. 🤔 Še, ko daš svoj vozniški sedež nazaj, da normalno sediš, ima tisti za teboj že kar probleme z koleni. Jaz sem visok 184, pa se sin, ki je 183cm včasih, ko sedi za menoj v 6-ki buni, da kaj sem dal sedež tako nazaj. 😊 Zato pa je zame vedno en od poglavitnih parametrov kako se sedi v avtu, ki ga kupujem. 2 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 22. februar, 2023 Prijavi Napisano 22. februar, 2023 Dobro, mene zadaj prostor spet ne gane toliko. 99% se vozita zadaj (če se) otroka, tako da za otroke je placa dovolj. Mislim, a se boš kaj bolje peljal, če bo zadaj par cm več prostora za kolena. Pomoje ga tako malo pa spet ni. Isto prtljažnik, večinoma ga vozimo na pol praznega. Ampak ok, recimo da je še vedno bolj pomemben podatek kot pa zadnja klop Itak pa noben SUV nima nekega blaznega prostora zadaj, za take je superb in . 1 Citiraj
Slivka Napisano 22. februar, 2023 Prijavi Napisano 22. februar, 2023 So se smejali BMWju in njegovi resnično ogromni sprednji maski... Pri Mazdi je tako velika, da so komaj še dobili prostor za luči in tablico... 2 4 1 Citiraj
Alex Napisano 22. februar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2023 pred 5 minutami je Slivka napisal: So se smejali BMWju in njegovi resnično ogromni sprednji maski... Pri Mazdi je tako velika, da so komaj še dobili prostor za luči in tablico... Res je. Grdo kot spaka. 1 1 Citiraj
Bini Napisano 22. februar, 2023 Prijavi Napisano 22. februar, 2023 Sploh ni tako velika,če jo pravilno - normalno gledaš.....😊 Ta tvoj zorni kot na sliki je po tistem,ko te podre......😊 Citiraj
MazdaBoy Napisano 22. februar, 2023 Prijavi Napisano 22. februar, 2023 pred 1 minuto je Bini napisal: Sploh ni tako velika,če jo pravilno - normalno gledaš.....😊 Ta tvoj zorni kot na sliki je po tistem,ko te podre......😊 Maš prov, dejmo kako sliko nardit še z drugega zornega kota, bo občutek takoj boljši 🙂 Citiraj
Slivka Napisano 22. februar, 2023 Prijavi Napisano 22. februar, 2023 pred 37 minutami je Bini napisal: Sploh ni tako velika,če jo pravilno - normalno gledaš.....😊 Ta tvoj zorni kot na sliki je po tistem,ko te podre......😊 Ko te podre, je sploh grozljiv pogled... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.