Jest Napisano 16. marec, 2023 Prijavi Napisano 16. marec, 2023 pred 26 minutami je Bini napisal: Lepa primerjava; (CX5-CX-60) (38k€-56k€) Z lahkoto bi se odločil za CX5 iste barve..... Da ne bo tako, kot pri zadnji menjavi, ko si sel na servis s trojko in so te prepricali za nakup CX-30 ... 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 16. marec, 2023 Prijavi Napisano 16. marec, 2023 pred 3 urami je MazdaBoy napisal: Servis pr Selmarju? 😉 Np,salon Selmar😁Sem šel pogledat,če je tale 60tka res vredna tega denarja napram 5tki in ugotavlam,da NE! Je pa res odvisno od tega kaj ti je prioriteta in kako težko daš toliko denarja za avto..... pred 3 urami je Jest napisal: Da ne bo tako, kot pri zadnji menjavi, ko si sel na servis s trojko in so te prepricali za nakup CX-30 ... Brez skrbi,ne rabim tako velik avto,ker mi je še CX-30 skoraj prevelik za vsak dan....😉 pred 3 urami je Senad napisal: Machine Grey imava midva naročeno 😍 V Celu te že čaka a ne vidiš.....😂😉👍 2 1 Citiraj
Boss Napisano 17. marec, 2023 Prijavi Napisano 17. marec, 2023 Zdejle že kar dost d3.3 litrske inline 6 dizlce testirajo in je recimo tale primerjalni posnetek kar zgovoren. Na papirju le 16KM razlike pa precej težji avto pa vseeno bistveno hitrejši. Se vidi, da prostornina motorja le ni hec. Aja pa tale 6 cilindrska opeka je tud neverjetno varčna z dizlom, da se da vozit celo pod 5litrov/100km 3 Citiraj
Alex Napisano 17. marec, 2023 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2023 Prav zanima me, kako se bo 6 cilindrska benzinarka obnesla. Upam, da bo kaj bolje kot te dve variante do sedaj. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 19. marec, 2023 Prijavi Napisano 19. marec, 2023 Neke blazne razlike ni, razen v ceni 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 22. marec, 2023 Prijavi Napisano 22. marec, 2023 Končno , še je upanje Nov velik dizel: kljub šestim valjem le pet litrov porabe #video SIOL.NET Medtem ko je delež dizelskih motorjev v Evropi upadel na 15 odstotkov, je Mazda izdelala nov 3,3-litrski šestvaljni dizelski motor. "Noro" kljubovanje ali premišljena poteza? Prvi vtisi motorja, ki na cesti prinaša uglajeno delovanje, žlahten zvok šestvaljnika in tudi zelo ugodno porabo med petimi in šestimi litri goriva, so zelo pozitivni. 3 Citiraj
Alex Napisano 23. marec, 2023 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2023 pred 9 urami je SpEkTr napisal: Končno , še je upanje Nov velik dizel: kljub šestim valjem le pet litrov porabe #video SIOL.NET Medtem ko je delež dizelskih motorjev v Evropi upadel na 15 odstotkov, je Mazda izdelala... DPF problemi rešeni? 🤔 Citiraj
SpEkTr Napisano 23. marec, 2023 Prijavi Napisano 23. marec, 2023 Ma, sej DPF problemov ni načeloma več no zelo redko, da crkne prav DPF. Prej kej drugega, ampak glede na to ,da ni navita mašina, upam da je naštelana na vzdržljivost 3 Citiraj
Shrek Napisano 23. marec, 2023 Prijavi Napisano 23. marec, 2023 DPF problemov ni, ker jih 80% ni. Ko bo pa na tehničnih pregledih meritev, bo pa joj... 4 1 Citiraj
Jest Napisano 23. marec, 2023 Prijavi Napisano 23. marec, 2023 pred 19 minutami je Shrek napisal: DPF problemov ni, ker jih 80% ni. Ko bo pa na tehničnih pregledih meritev, bo pa joj... To velja za starejse avtomobile... Pri novejsih nisem slisal, da bi kdo imel nevemkaksne probleme z DPFjem ... pred 11 urami je SpEkTr napisal: Končno , še je upanje Nov velik dizel: kljub šestim valjem le pet litrov porabe #video SIOL.NET Medtem ko je delež dizelskih motorjev v Evropi upadel na 15 odstotkov, je Mazda izdelala nov 3,3-litrski šestvaljni dizelski motor. "Noro" kljubovanje ali premišljena poteza? Prvi vtisi... Sem tole premaknil, ker ne vem, zakaj je bila v "Jamralniku" 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MazdaBoy Napisano 23. marec, 2023 Prijavi Napisano 23. marec, 2023 pred 13 urami je SpEkTr napisal: Končno , še je upanje Nov velik dizel: kljub šestim valjem le pet litrov porabe #video SIOL.NET Medtem ko je delež dizelskih motorjev v Evropi upadel na 15 odstotkov, je Mazda izdelala nov 3,3-litrski šestvaljni dizelski motor. "Noro"... Super! Upajmo, da bodo dizli delali, kot treba 😉 3 Citiraj
Boss Napisano 28. marec, 2023 Prijavi Napisano 28. marec, 2023 Evo @Jest s prikolico boš lahko driftal. Driftali smo s prikolico, tako se je končalo WWW.ZURNAL24.SI Vleka prikolice se zdi enostavna in večino časa morda tudi je. Potem pa vas prikolica naenkrat začne prehitevati. 3 3 Citiraj
ignacij Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Včeraj sem šel k Mazdi Močnik v Kranju pogledal CX 60. Morm rečt, da je v živo veliko lepša kot na ekranu. Vglavnem imeli so jo v barvi platinum quartz in me je barva presenetila. Na soncu je zgledala odlično. Zadaj za primerjavo vidite belo mazdo. 4 Citiraj
Boss Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Sicer nisem fen tako velikih avtov/SUV-ov ampak tale črn trim spredi na maski zgleda dejansko zelo lepo in čisto nič kičasto. Tudi, ko je tablica gor je tole zelo v redu. 1 Citiraj
Jest Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Meni je tudi tale temen krom bolj vsec kot svetel ... 7 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Včeraj sem črno srečal in ni nič posebnega. Vse druge barve ji bolj pašejo za moje pojme. Citiraj
Jest Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Jaz je pa na cesti se nisem srecal ... Samo pred saloni ... in na dvoriscu ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MazdaBoy Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 pred 16 minutami je Jest napisal: Meni je tudi tale temen krom bolj vsec kot svetel ... Super izgleda👍 Kaj pa kej sosedje pravjo? 😛 1 Citiraj
Jest Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Avto imam zase in ne za sosede ... in me prav malo briga, kaj pravijo ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Volume Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 pred 34 minutami je Jest napisal: Avto imam zase in ne za sosede ... in me prav malo briga, kaj pravijo ... Točno tako.....sosedov in fovšarije nikoli dost🤣🤣🤣 Je znanec pred časom kupil novega (Peugeot) in po parih mesecih prodal, ker so sosedje "govorili" kako ima obratomer drugačen 🤪 pa to moraš res biti trčen.... 4 1 Citiraj
Janez007 Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 (urejeno) pred 23 minutami je Volume napisal: Točno tako.....sosedov in fovšarije nikoli dost🤣🤣🤣 Je znanec pred časom kupil novega (Peugeot) in po parih mesecih prodal, ker so sosedje "govorili" kako ima obratomer drugačen 🤪 pa to moraš res biti trčen.... Sprašujem se, pri komu je problem, pri sosedih ali pri znancu? Ali pa je bil problem morda v Peugeotu? 😃 Popravljeno 4. april, 2023 od Janez007 1 4 Citiraj
FuManchu Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 pred 59 minutami je Volume napisal: Točno tako.....sosedov in fovšarije nikoli dost🤣🤣🤣 Je znanec pred časom kupil novega (Peugeot) in po parih mesecih prodal, ker so sosedje "govorili" kako ima obratomer drugačen 🤪 pa to moraš res biti trčen.... Če nebi blo fovšije bi bla dost ena baba za celo vas 2 4 Citiraj
Volume Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Pred eno uro je Janez007 napisal: Sprašujem se, pri komu je problem, pri sosedih ali pri znancu? Ali pa je bil problem morda v Peugeotu? 😃 Pomoje je kriva slaba izolacija. Pol pa streha zamaka😆😆😆 pred 28 minutami je FuManchu napisal: Če nebi blo fovšije bi bla dost ena baba za celo vas Pa k bi se hvalil kako hudo rit ma, bi te vsi razumeli... 3 1 Citiraj
ignacij Napisano 11. april, 2023 Prijavi Napisano 11. april, 2023 Na YT posnetkih sem opazil da obstaja CX 60 z rjavo notranjostjo, ki ji noro paše, ampak očitno ni namenjeno za EU. 3 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.