ignacij Napisano 18. junij, 2023 Prijavi Napisano 18. junij, 2023 Uff, to je pa res tanek sloj barve na CX60. A je kdo meril kakšen nanos je na drugih mazdah? Citiraj
Shrek Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Čaki čaki, CX60 pa ja ni premium vozilo. 3 Citiraj
godlike Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Aja, joj, samo cx-30 rdeče barve 😉 3 Citiraj
Jest Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Ima pa PHEV eno veliko prednost, ce moras recimo v vrocini cakati v avtu, ni treba, da motor laufa, da bi klima hladila… Deluje izgleda na elektriko… Danes sem zeno cakal v avtu in je bilo kar prijetno 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 pred 35 minutami je Jest napisal: Ima pa PHEV eno veliko prednost, ce moras recimo v vrocini cakati v avtu, ni treba, da motor laufa, da bi klima hladila… Deluje izgleda na elektriko… Danes sem zeno cakal v avtu in je bilo kar prijetno Lahko,da ima sistem toplotne črpalke kot jo imajo električni avti.....🤔 Citiraj
Jest Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Kolikor vem, nima toplotne crpalke ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 19. junij, 2023 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Je pa na cestah po Italiji videti zelo malo cx60. Danes sem videl eno nizozemsko, ki je vlekla prikolico. To je pa vse. Zanimivo. 🤔 2 Citiraj
Boss Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 A si preveril, a je bla češka prikolica? 2 Citiraj
Shrek Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 CX60 pa z zavesicami na blatnikih... 2 1 1 Citiraj
ignacij Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 pred 8 urami je Alex napisal: Je pa na cestah po Italiji videti zelo malo cx60. Danes sem videl eno nizozemsko, ki je vlekla prikolico. To je pa vse. Zanimivo. 🤔 Sam mislim, da sem do sedaj vse skupaj videl 4x na cesti pri nas, v tujini še ne. 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Je pa na cestah po Italiji videti zelo malo cx60. Danes sem videl eno nizozemsko, ki je vlekla prikolico. To je pa vse. Zanimivo. Uu prikolica.. A si slikal V zvezi s prikolico in to, se jaz nagibam k ateci Citiraj
Jest Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Ko spremljam nemske forume, jih veliko vzame CX-60 ravno zaradi vleke prikolice, ker ima najvecjo dovoljeno maso prikolice homoglorirano za 2,5 tone ... CX-5 recimo ima samo 1,5 tone ... pred 7 minutami je SpEkTr napisal: V zvezi s prikolico in to, se jaz nagibam k ateci Ali je se vedno Juresova na voljo? Se ni dobil novega avta? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 CX-5 diesel ima mislim da 2t, tam nekje. Ja, sam Nemci lahko z B kategorijo tudi vozijo potem to z neko srednje težko prikolico. Pri nas je treba še izpit delat, kar se mi pa trenutno res ne da. Je pa nekaj avtov ,ki imajo dobro razmerje med lastno maksimalno težo, ter maksimalno vleko recimo. Ja Jures je že prodal, tudi njegova Japonka ga že čaka, samo še prevzet jo mora Citiraj
NevLado Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 pred 3 minutami je SpEkTr napisal: CX-5 diesel ima mislim da 2t, tam nekje. Ja, sam Nemci lahko z B kategorijo tudi vozijo potem to z neko srednje težko prikolico. Pri nas je treba še izpit delat, kar se mi pa trenutno res ne da. Je pa nekaj avtov ,ki imajo dobro razmerje med lastno maksimalno težo, ter maksimalno vleko recimo. Ja Jures je že prodal, tudi njegova Japonka ga že čaka, samo še prevzet jo mora Kok rabiš ti za prikolico teže? A dejansko prevažaš vsako zimo domov-krk? Citiraj
SpEkTr Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Ne ne, peljemo jo s seboj ko pač gremo , recimo zdele spet naslednji teden malo na Krk 🙂 Za 1 teden, potem domov in potem proti koncu julija spet v dalmacijo Jaz samo gledamo da nisem čez 3500kg, vsaj po papirjih. Dejansko sem potem čez ... ampak to je druga zgodba. Pri zdajšnji kombinaciji imam fore lih ene 50kg do 3.5t 3 Citiraj
Alex Napisano 20. junij, 2023 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Pred eno uro je Jest napisal: Ko spremljam nemske forume, jih veliko vzame CX-60 ravno zaradi vleke prikolice, ker ima najvecjo dovoljeno maso prikolice homoglorirano za 2,5 tone ... CX-5 recimo ima samo 1,5 tone ... Ali je se vedno Juresova na voljo? Se ni dobil novega avta? Ta cx 60 je z lahkoto vlekla veliko prikolico v 14% klanec v Dolomitih. Vsaj tako je zgledalo, da nima nobenih problemov. Jaz bi jo vzel takoj, če bi moral teglit prikolico na hrvaško. Na srečo mi tega bi treba. 😊 2 Citiraj
Bini Napisano 12. julij, 2023 Prijavi Napisano 12. julij, 2023 @Jest, kaj počneš na Norveškem🤔😉 4 Citiraj
Jest Napisano 12. julij, 2023 Prijavi Napisano 12. julij, 2023 Skocil sem na en poceni kofe … 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 12. julij, 2023 Prijavi Napisano 12. julij, 2023 (urejeno) pred 3 urami je Jest napisal: Skocil sem na en poceni kofe … Verjamem, ta danes je bil pa res poceni.... 😉 Popravljeno 12. julij, 2023 od Bini 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano 12. julij, 2023 Prijavi Napisano 12. julij, 2023 pred 11 urami je Bini napisal: @Jest, kaj počneš na Norveškem🤔😉 S prikolico in sendviči gre na hrvaško obalo😉🤭🤣🤔😄 3 Citiraj
Slivka Napisano 13. julij, 2023 Prijavi Napisano 13. julij, 2023 pred 20 urami je Bini napisal: @Jest, kaj počneš na Norveškem🤔😉 Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabl... Kaj možakar tu počne? Mislim, dobro, ja, stoji na neki črpalki in se ukvarja s točilnim avtomatom. Ampak, če dobro pogledate, nad zadnjo desno gumo je pokrovček - najbrž pokrov rezervoarja. In ta je zaprt. Poleg tega, da je na drugi strani kot točilni avtomat... Ali pa imajo Mazde po novem odprtino za tankanje kar na obeh straneh? 1 Citiraj
Jest Napisano 13. julij, 2023 Prijavi Napisano 13. julij, 2023 pred 6 minutami je Slivka napisal: Ali pa imajo Mazde po novem odprtino za tankanje kar na obeh straneh? Tako je... PHEV (prikljucni hibrid) ima na desni strani vratica za priklop kabla za polnjenje z elektriko, na levi strani pa odprtino za tocenje bencina ... 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 13. julij, 2023 Prijavi Napisano 13. julij, 2023 Mislim, da bi desna pri meni kmalu zarjavela... 1 Citiraj
Jest Napisano 13. julij, 2023 Prijavi Napisano 13. julij, 2023 Pri meni pa leva ... Tankam enkrat na mesec... ali pa se manj ... Prej sem s CX-5 tankal vsaj dvakrat na mesec... vcasih celo trikrat... Pa ima pomoje CX-60 PHEV manjsi rezervoar... Tankam ponavadi kmalu po tem, ko se prizge lucka in pri CX-60 gre notri v povprecju slabih 40 litrov ... Pri CX-5 sem tankal ponavadi med 45 in 48 litrov ... V tehnicnih specifikacijah pise, da ima CX-60 PHEV 50 litrov velik rezervoar ... CX-5 G194 pa ima menda 58 litrov ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.