Jest Napisano 9. avgust, 2023 Prijavi Napisano 9. avgust, 2023 Mazda CX-60 Startup animation.mp4 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 12. september, 2023 Prijavi Napisano 12. september, 2023 Ravno v petek je takega CX60 Inline6 kupila od zeta mama.....🤗 3 Citiraj
ignacij Napisano 18. oktober, 2023 Prijavi Napisano 18. oktober, 2023 Danes v BTCju. Eden je homura, drugi takumi oprema. Ne morem pa ugotoviti ali sta oba iste bele barve, rhoadium ali artic white. 3 Citiraj
NevLado Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 Vrnitev dizla! Mazda CX-60 - VLOG #975 | Vrnitev dizla! Mazda CX-60 -... WWW.FACEBOOK.COM Vrnitev dizla! Mazda CX-60 - VLOG #975 Citiraj
Jest Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 Svicarska policija je dobila Mazdo CX-60 za testiranje (tamocnega dizla) ... Mazda im Einsatz für Ihre Sicherheit... - Aerni AG Automobile WWW.FACEBOOK.COM Mazda im Einsatz für Ihre Sicherheit 🚔🔒👮. Dieser Mazda CX-60 wurde von einer Spezialfirma für den Polizeieinsatz umgebaut. Anschliessend wurde das... 3 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar @Jest koliko km si sedaj pozimi naredil s tvojo na el.? ta teden sem vozil 6r diesla pa imam obcutek, da kar precej jadra tako, da tukaj ne vem, ce ima smisel izklapljat Start-stop. Ker po moje izgubis tudi druge funkcionalnosti. V samo voznji se pozna, da je mocnejsi, kot sedanji 2,2 motor, ke pa nacin voznje z zadnjim pogonom vseeno malo drugacen. moram poskusiti sedaj se PHEV 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar pred 3 urami je mazdaman napisal: @Jest koliko km si sedaj pozimi naredil s tvojo na el.? Sedaj pozimi je doseg s polno baterijo nekje med 33 in 40 km … 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Zanimivo mi je to, da so po moje premalo izkoristili digitalne stevce, ki v bistvu omogocajo samo eno postavitev ekrana in cicer takrat, ko imas aktiven tempomat je v sredini vozilo in prikaz asistenc, ko ga vgasnes pa imas klasicni pogled. ko das na sportni nacin vas ni aktivnega tempomata, enako ko das na off road. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Res je… neke hude “customizacije” ni… imas samo standardni nacin, ki je razlicen ob izbranih razlicnih nacinih voznje (Offroad, EV, Standard, Sport in Towing, ce imas montirano kljuko) in drugega, ki je vkljucen, ko vkljucis travel assist oz. Steering assist… Tempomat ne deluje samo v sport nacinu… v vseh ostalih nacinih pa ga lahko uporabljas… Taki so pa ekrani pri izbranih nacinih voznje, ko je aktiven drive assistant (tempomat, steering assist, travel assist). 0205.mp4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MazdaBoy Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar @Jest 2.video neki ne dela, al samo meni ne? Citiraj
Jest Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar pred 27 minutami je MazdaBoy napisal: @Jest 2.video neki ne dela, al samo meni ne? Pri meni je sicer delal (format *.mov)... Sem ga sedaj pretvoril v *.mp4 ... Tega sem sam posnel enkrat med prekljapljanjem nacinov ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar Še enega sem našel... ki sem ga posnel že pred časom... Pospeševanje iz mesta do cca. 100 km/h in od cca. 50 do 130 km/h ... obakrat v SPORT nacinu ... Vem ja... sem prekoračil dovoljeno hitrost ... 0205(1).mp4 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Poraba z prazno baterijo in hitro voznjo po AC To pa potem z polno baterijo in voznja v sluzbo 50 km 3 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 16. marec Prijavi Napisano 16. marec In kateri ti je bolj pri srcu? Jaz dizla nisem vozil… 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 16. marec Prijavi Napisano 16. marec pred 23 urami je mazdaman napisal: Poraba z prazno baterijo in hitro voznjo po AC To pa potem z polno baterijo in voznja v sluzbo 50 km 9.3? PA KAJ SI TI NORMALEN; KDO BO TO KUPIL; NATEG !!! Citiraj
samSimon Napisano 16. marec Prijavi Napisano 16. marec Isto kot moja povprečna, za primerjavo 😄 1 Citiraj
mazdaman Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec In kateri ti je bolj pri srcu? Jaz dizla nisem vozil… Mešani občutki oz se ne vem odločiti vsaka ima svoje prednosti in slabosti. Vsaka na svojem področju.Gresta pa obe dobro oz odlično nimam nobenih pripomb čez motorja oz kombinacijo motorjev.Phev je bil popolnoma nov zato tudi bencinski motor še popolnoma vpeljan.Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Carot Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec Pred kakšnim mesecem sem imel CX60 diesla za nekaj dni, naredil okoli 1000 km. Avto se zelo fajn pelje, porabo sem imel 6.5l/100 .. za primerjavo M6 5.7 CD 150 in Cx30 7.1. 2 Citiraj
Jest Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec Pred eno uro je mazdaman napisal: Mešani občutki oz se ne vem odločiti vsaka ima svoje prednosti in slabosti. Vsaka na svojem področju. Gresta pa obe dobro oz odlično nimam nobenih pripomb čez motorja oz kombinacijo motorjev. Phev je bil popolnoma nov zato tudi bencinski motor še popolnoma vpeljan. Sent from my iPhone using Tapatalk Ko sem nabavljal, dizla se ni bilo… res pa je tudi, da me dizel niti ni zanimal, ker enostavno nimam pravega nacina voznje za dizla… Delam vecinoma dokaj kratke relacije… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
ignacij Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec Tudi sam sem sprobal oba. Kljub temu, da ne maram dizlov, se je le ta lepše vozil. Motor je poezija. 4 Citiraj
Alex Napisano 17. marec Avtor Prijavi Napisano 17. marec Dizelsko cx60 vsi novinarji zelo, zelo pohvalijo. Celo takšni slavospevi so, kot najboljši dizelski motor vseh časov glede na prostornino. Benzinska pa, hja, saj vemo kako je s tem motorjem. Dokler je kaj elektrike v bateriji še gre, potem pa... 2 1 Citiraj
Jest Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april "Je zelo tečna, zna pa skuhat kavo." To nebi moglo motiti nekoga z daljšim zakonskim stažem😂 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april @Jest a tvoja je tud tečna? Mislim Mazda. A ti si se še izmuznil teli EU navlaki idiotskosti, da piska za vsak drek. Mislim, če pa je to za varnost, da je voznik ves čas nerviran... ne vem prav trudjo se, da bi nam zagravžali osebni prevoz. Sem pa dol padal, ko je rekel "nizkim pokrovom in slokimi linijami, kot kakšen Mustang". Prav slišala se je ironija, kjer je ni treba bit. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.