bajsi6 Napisano 12. december, 2021 Prijavi Napisano 12. december, 2021 Pri Mazdi CX-5 2016 se povežem preko Wifi na hot spot telefona, vendar me vseeno ne spusti do online vremena in prometa. Kakšna ideja? Citiraj
scania Napisano 12. december, 2021 Prijavi Napisano 12. december, 2021 Koliko vem pri nas to ne funkcionira. Citiraj
mazdaman Napisano 12. december, 2021 Prijavi Napisano 12. december, 2021 Mislim, da moraš imeti neko naročnino Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
asddas Napisano 12. december, 2021 Prijavi Napisano 12. december, 2021 Rabis narocnino, dela pa samo local search in vreme. Online traffic za slovenijo ne deluje. Citiraj
NevLado Napisano 14. december, 2021 Prijavi Napisano 14. december, 2021 Tole za vreme pa prvič slišim. Sem se zjutraj povezal na telefonski hotspot, ko sem odprl navi me je vprašalo, ali želim podatke iz spleta, sem dal yes. Ampak v navigaciji je gumb za vreme še vedno siv. Kje vidim to vreme? Citiraj
Gregster Napisano 14. december, 2021 Prijavi Napisano 14. december, 2021 Kod so že omenili, rabiš plačat naročnino za vreme. Dela samo pol leta se mi zdi brezplačno nato se plača. Poglej na Mazda tools. Citiraj
asddas Napisano 14. december, 2021 Prijavi Napisano 14. december, 2021 Jaz imam avto iz Nemčije in je zraven naročnina za 3 leta. Samo brez online traffica je zame zadeva neuporabna. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.