Skoči na vsebino

Mazda 3 sedan

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je dvorjan napisal:

Ja, samo taka je potem že 33.290€ ... Za ta denar moraš biti pa res zaljubljen vanjo ...

33k€, pol smo pa že na cx-30, AT, 186 GT Plus, premium...

Napisano
pred 3 urami je dvorjan napisal:

Ja, samo taka je potem že 33.290€ ... Za ta denar moraš biti pa res zaljubljen vanjo ...

Če greš na konfigurator te pride malo čez 29 k brez popusta.....😉

Screenshot_20230213-150653~2.png

Napisano
pred 32 minutami je Gregster napisal:

Sam je pa M3 bistveno lepša kot cx30. 

Meni sta obe lepi a si moraš nekako izbrati eno izmed teh dveh lepotic na podlagi osebnih prioritet,da si na koncu zadovoljen.....:ouje:

Napisano
pred 45 minutami je Gregster napisal:

Sam je pa M3 bistveno lepša kot cx30. 

Vsake oči imajo svojega malarja.

Res je 3-ka lepa, cx30 pa bolj uporabna. 

Napisano

E...ja pa smo spet tam 😉😁😁..moje mnenje kot vedno...vsak si izbere kaj mu najbolj ustreza oblika avta model ,motor...€€€€ in itd....pa lep dan 😉😉😁

• Všeč 4
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano

Zadnjič sem enkrat sedel v cx-30, sem hotu še iti na eno testno vožnjo. A se mi samo zdi, da ima zelo ozek volan? 🤔

• Všeč 1
  • Zmeden 1

Napisano
pred 31 minutami je MazdaBoy napisal:

Zadnjič sem enkrat sedel v cx-30, sem hotu še iti na eno testno vožnjo. A se mi samo zdi, da ima zelo ozek volan? 🤔

Ozek v kakšnem smislu? 🤔Je zelo podoben mojemu v 6-ki...samo,da ni tako zlizano "usnje". 

Napisano
pred 38 minutami je MazdaBoy napisal:

Ozek ne, je pa tanjši od starejših volanov. A lepo sede v roko in ga je užitek držati.

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 49 minutami je dvorjan napisal:

Ozek ne, je pa tanjši od starejših volanov. A lepo sede v roko in ga je užitek držati.

Sori ja, narobe sem se izrazu, tanjši sem mel v mislih.👍

pred 56 minutami je Alex napisal:

Ozek v kakšnem smislu? 🤔Je zelo podoben mojemu v 6-ki...samo,da ni tako zlizano "usnje". 

Napisano
pred 4 urami je Gelipter napisal:

E...ja pa smo spet tam 😉😁😁..moje mnenje kot vedno...vsak si izbere kaj mu najbolj ustreza oblika avta model ,motor...€€€€ in itd....pa lep dan 😉😉😁

Ja v teoriji, v realnosti pa ni več tako. Jaz pri Mazdi ne najdem več tistega, kar bi mi bilo všeč. Zelo pogojno mogoče edin Mazda 3 sedan, kjer pa kot je omeniil Alex je pa uporabnost dokaj slabša kot pri primerljivi CX-30.

33112_1.png

Napisano
pred 8 minutami je Boss napisal:

Ja v teoriji, v realnosti pa ni več tako. Jaz pri Mazdi ne najdem več tistega, kar bi mi bilo všeč. Zelo pogojno mogoče edin Mazda 3 sedan, kjer pa kot je omeniil Alex je pa uporabnost dokaj slabša kot pri primerljivi CX-30.

Žalostna realnost je taka, da kamor koli boš pogledal, ti ne bo nič všeč :D 

Povsod ti prodajajo 2 navadna motorja pa 4 kombinacije hibridnih ultra super duper motorjev; izmed tistih 2 normalih bi pa glih oba skup štela za nek spodoben kavomat

Napisano
pred 3 urami je MazdaBoy napisal:

Enak je kot v 3ki....😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.