MazdaBoy Napisano 13. februar, 2023 Prijavi Napisano 13. februar, 2023 pred 2 urama je dvorjan napisal: Ja, samo taka je potem že 33.290€ ... Za ta denar moraš biti pa res zaljubljen vanjo ... 33k€, pol smo pa že na cx-30, AT, 186 GT Plus, premium... 1 Citiraj
Bini Napisano 13. februar, 2023 Prijavi Napisano 13. februar, 2023 pred 3 urami je dvorjan napisal: Ja, samo taka je potem že 33.290€ ... Za ta denar moraš biti pa res zaljubljen vanjo ... Če greš na konfigurator te pride malo čez 29 k brez popusta.....😉 1 Citiraj
Gregster Napisano 15. februar, 2023 Prijavi Napisano 15. februar, 2023 Sam je pa M3 bistveno lepša kot cx30. 2 Citiraj
Bini Napisano 15. februar, 2023 Prijavi Napisano 15. februar, 2023 pred 32 minutami je Gregster napisal: Sam je pa M3 bistveno lepša kot cx30. Meni sta obe lepi a si moraš nekako izbrati eno izmed teh dveh lepotic na podlagi osebnih prioritet,da si na koncu zadovoljen..... 4 Citiraj
Alex Napisano 15. februar, 2023 Prijavi Napisano 15. februar, 2023 pred 45 minutami je Gregster napisal: Sam je pa M3 bistveno lepša kot cx30. Vsake oči imajo svojega malarja. Res je 3-ka lepa, cx30 pa bolj uporabna. 4 Citiraj
Gelipter Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 E...ja pa smo spet tam 😉😁😁..moje mnenje kot vedno...vsak si izbere kaj mu najbolj ustreza oblika avta model ,motor...€€€€ in itd....pa lep dan 😉😉😁 4 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 Zadnjič sem enkrat sedel v cx-30, sem hotu še iti na eno testno vožnjo. A se mi samo zdi, da ima zelo ozek volan? 🤔 1 1 Citiraj
Alex Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 pred 31 minutami je MazdaBoy napisal: Zadnjič sem enkrat sedel v cx-30, sem hotu še iti na eno testno vožnjo. A se mi samo zdi, da ima zelo ozek volan? 🤔 Ozek v kakšnem smislu? 🤔Je zelo podoben mojemu v 6-ki...samo,da ni tako zlizano "usnje". 1 Citiraj
dvorjan Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 pred 38 minutami je MazdaBoy napisal: Zadnjič sem enkrat sedel v cx-30, sem hotu še iti na eno testno vožnjo. A se mi samo zdi, da ima zelo ozek volan? 🤔 Ozek ne, je pa tanjši od starejših volanov. A lepo sede v roko in ga je užitek držati. 2 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 pred 49 minutami je dvorjan napisal: Ozek ne, je pa tanjši od starejših volanov. A lepo sede v roko in ga je užitek držati. Sori ja, narobe sem se izrazu, tanjši sem mel v mislih.👍 pred 56 minutami je Alex napisal: Ozek v kakšnem smislu? 🤔Je zelo podoben mojemu v 6-ki...samo,da ni tako zlizano "usnje". Sori ja, narobe sem se izrazu, tanjši sem mel v mislih.👍 2 Citiraj
Boss Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 pred 4 urami je Gelipter napisal: E...ja pa smo spet tam 😉😁😁..moje mnenje kot vedno...vsak si izbere kaj mu najbolj ustreza oblika avta model ,motor...€€€€ in itd....pa lep dan 😉😉😁 Ja v teoriji, v realnosti pa ni več tako. Jaz pri Mazdi ne najdem več tistega, kar bi mi bilo všeč. Zelo pogojno mogoče edin Mazda 3 sedan, kjer pa kot je omeniil Alex je pa uporabnost dokaj slabša kot pri primerljivi CX-30. 6 Citiraj
NevLado Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 pred 8 minutami je Boss napisal: Ja v teoriji, v realnosti pa ni več tako. Jaz pri Mazdi ne najdem več tistega, kar bi mi bilo všeč. Zelo pogojno mogoče edin Mazda 3 sedan, kjer pa kot je omeniil Alex je pa uporabnost dokaj slabša kot pri primerljivi CX-30. Žalostna realnost je taka, da kamor koli boš pogledal, ti ne bo nič všeč Povsod ti prodajajo 2 navadna motorja pa 4 kombinacije hibridnih ultra super duper motorjev; izmed tistih 2 normalih bi pa glih oba skup štela za nek spodoben kavomat 2 Citiraj
Bini Napisano 16. februar, 2023 Prijavi Napisano 16. februar, 2023 pred 3 urami je MazdaBoy napisal: Sori ja, narobe sem se izrazu, tanjši sem mel v mislih.👍 Sori ja, narobe sem se izrazu, tanjši sem mel v mislih.👍 Enak je kot v 3ki....😉 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.