aljazg Napisano 6. februar, 2022 Prijavi Napisano 6. februar, 2022 Podelite kakšne izkušnje/nasvete kako skrbeti/skrbite za usnjene sedeže v svoji mazdi? Kje kupite kakšne kreme, katere priporočate in katere ne? 😀 Citiraj
FuManchu Napisano 6. februar, 2022 Prijavi Napisano 6. februar, 2022 Priporočam naslednje žavbe. Z vsemi imam dobre izkušnje. Najbolj sem zadovljen z trenutno KochChemie. Citiraj
Alex Napisano 6. februar, 2022 Prijavi Napisano 6. februar, 2022 Jaz uporabljam v stari mazdi tole. krema za usnje WWW.OPERI-AVTO.SI krema za usnje In tole. Eno je čistilo, drugo je krema za nego. Tanner's Preserve čistilo za usnje 211ml - operi-avto.si WWW.OPERI-AVTO.SI Čistilno sredstvo za usnjene površine Citiraj
Janez007 Napisano 6. februar, 2022 Prijavi Napisano 6. februar, 2022 (urejeno) Popravljeno 29. marec, 2022 od Janez007 2 Citiraj
NevLado Napisano 6. februar, 2022 Prijavi Napisano 6. februar, 2022 W5 lidl listki, 4krat na leto. Citiraj
Scr3am Napisano 6. februar, 2022 Prijavi Napisano 6. februar, 2022 (urejeno) 🤣 Popravljeno 6. februar, 2022 od Scr3am Citiraj
Deeyan Napisano 6. februar, 2022 Prijavi Napisano 6. februar, 2022 Js uporabljam tole, pa tut ni slabo 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2022 Prijavi Napisano 23. februar, 2022 Kar je dobro za motoristične usnjene kombinezone je odlično tudi za usnje sedežev v avtu. Sam imam neko kremo na osnovi čebeljega voska(eko-bio supa dupa 🤟🤟),pa še diši za popizdit dobro.👏👏 To sem kupil 1x nimam pojma kje, extra za nego kombinezona iz kengurujevaga usnja(v življenju ne navlečem več nase govedine!🧐). 4 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 24. februar, 2022 Prijavi Napisano 24. februar, 2022 pred 8 urami je YavarYe X6V6 napisal: Kar je dobro za motoristične usnjene kombinezone je odlično tudi za usnje sedežev v avtu. Sam imam neko kremo na osnovi čebeljega voska(eko-bio supa dupa 🤟🤟),pa še diši za popizdit dobro.👏👏 To sem kupil 1x nimam pojma kje, extra za nego kombinezona iz kengurujevaga usnja(v življenju ne navlečem več nase govedine!🧐). Kaj te je pa tolk razocaralo pri govejem usnju? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 27. februar, 2022 Prijavi Napisano 27. februar, 2022 Kar je dobro za motoristične usnjene kombinezone je odlično tudi za usnje sedežev v avtu. Sam imam neko kremo na osnovi čebeljega voska(eko-bio supa dupa ),pa še diši za popizdit dobro. To sem kupil 1x nimam pojma kje, extra za nego kombinezona iz kengurujevaga usnja(v življenju ne navlečem več nase govedine!).Ata so se vrniliSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.