Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

zanima me ali ima kdo na Mazdi težave s sliko na vzratni kameri? Meni se namreč dogaja da je slika popačena, oz. slika leti kot na kakem starem tv-ju. To se dogaja občasno. Potem pa prestavim v prvo in najaz v rikverc in je slika ok.

Bo zgleda potreben drugi izreden obisk servisa-prvi je bil zaradi tresočih ogledal,ampak se ta po menjavi enako tresejo😄

Napisano
pred 14 minutami je kupid napisal:

Pozdravljeni,

zanima me ali ima kdo na Mazdi težave s sliko na vzratni kameri? Meni se namreč dogaja da je slika popačena, oz. slika leti kot na kakem starem tv-ju. To se dogaja občasno. Potem pa prestavim v prvo in najaz v rikverc in je slika ok.

Bo zgleda potreben drugi izreden obisk servisa-prvi je bil zaradi tresočih ogledal,ampak se ta po menjavi enako tresejo😄

Vozi na servis dokler je še v garanciji😉

Na moji ni bilo teh problemov, zaenkrat😀

Napisano

Jaz nimam nobenih težav. Ne z ogledali kot tudi kamero. Kot pravi Bini pelji na servis, če se zadeva ponavlja.

Napisano

Ja tudi meni se zdi kot da je slab kontakt stikala....bomo  videli kaj bodo povedali na servisu.

• 5 mesecev kasneje...
Napisano

Kamera je popravljena- slabi kontakti so bili krivec. Zgleda je to znana napaka,ker so na servisu takoj vedeli kaj je narobe.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.