kupid Napisano 11. februar, 2022 Prijavi Napisano 11. februar, 2022 Pozdravljeni, zanima me ali ima kdo na Mazdi težave s sliko na vzratni kameri? Meni se namreč dogaja da je slika popačena, oz. slika leti kot na kakem starem tv-ju. To se dogaja občasno. Potem pa prestavim v prvo in najaz v rikverc in je slika ok. Bo zgleda potreben drugi izreden obisk servisa-prvi je bil zaradi tresočih ogledal,ampak se ta po menjavi enako tresejo😄 Citiraj
Bini Napisano 11. februar, 2022 Prijavi Napisano 11. februar, 2022 pred 14 minutami je kupid napisal: Pozdravljeni, zanima me ali ima kdo na Mazdi težave s sliko na vzratni kameri? Meni se namreč dogaja da je slika popačena, oz. slika leti kot na kakem starem tv-ju. To se dogaja občasno. Potem pa prestavim v prvo in najaz v rikverc in je slika ok. Bo zgleda potreben drugi izreden obisk servisa-prvi je bil zaradi tresočih ogledal,ampak se ta po menjavi enako tresejo😄 Vozi na servis dokler je še v garanciji😉 Na moji ni bilo teh problemov, zaenkrat😀 Citiraj
Gregster Napisano 14. februar, 2022 Prijavi Napisano 14. februar, 2022 Jaz nimam nobenih težav. Ne z ogledali kot tudi kamero. Kot pravi Bini pelji na servis, če se zadeva ponavlja. 2 Citiraj
Janez007 Napisano 14. februar, 2022 Prijavi Napisano 14. februar, 2022 (urejeno) Popravljeno 29. marec, 2022 od Janez007 1 Citiraj
kupid Napisano 14. februar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2022 Ja tudi meni se zdi kot da je slab kontakt stikala....bomo videli kaj bodo povedali na servisu. Citiraj
kupid Napisano 3. avgust, 2022 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 Kamera je popravljena- slabi kontakti so bili krivec. Zgleda je to znana napaka,ker so na servisu takoj vedeli kaj je narobe. 6 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.