Hrdzo Napisano 9. februar, 2006 Prijavi Napisano 9. februar, 2006 Kao prvo neznam za neke dijelove nazive na slovenskom pa cu ja to napisat kak znam!! :ne vem: Prije jedno tjedan dana imao sam nezgodu sa autom....uglavnom potrgal sam vilicu, rezonantnu kutiju, blatobran, kriz na poluosovini i jos neke sitnice!!Ovdje kod nas u hrv sam sve zive obi?o i provjerio ali nigdje nemogu naci taj kriz za kupiti novi!! Dal netko mozda zna dal bi se to moglo kod vas naci ili nabaviti negdje???Evo i slike u prilogu - Ovo je taj strgani...A ovo je iz mazda manuala gdje se to nalazi... Pa ako neko zna nek javi....ili u krajnjem slucaju ako netko ima taj dio rabljeni pa da ga proda!! P.s. - tu kod se moze to narucit u ovlastenom Mazda servisu ali skupa sa poluosovinom i to dojde oko 60-70tisuca tolara!! A toliko opat nedam za to!!! Citiraj
BOBI Napisano 9. februar, 2006 Prijavi Napisano 9. februar, 2006 ni problema mamo vse Citiraj MAZDA POWER
Jelen Napisano 9. februar, 2006 Prijavi Napisano 9. februar, 2006 jesi probo zvat mog mehani?ara, onog ?iji broj sam ti dao? ?ovjek je mr.dr.sc. za japance, pa da ?uje? kaj ti on ima za reći, mo?da zna za kaj takvog Citiraj Made in Japan
Hrdzo Napisano 10. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2006 jesi probo zvat mog mehani?ara, onog ?iji broj sam ti dao? ?ovjek je mr.dr.sc. za japance, pa da ?uje? kaj ti on ima za reći, mo?da zna za kaj takvog Joj ja sam skroz zaboravio na njega!!! Zovem ga danas!!! Samo da najdem broj!!! Citiraj
crunchas Napisano 10. februar, 2006 Prijavi Napisano 10. februar, 2006 jesi probo zvat mog mehani?ara, onog ?iji broj sam ti dao? ?ovjek je mr.dr.sc. za japance, pa da ?uje? kaj ti on ima za reći, mo?da zna za kaj takvog Jel taj mehani?ar mo?da Darko?? Citiraj Shot at 2007-07-12
Hrdzo Napisano 11. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2006 2 crunchas - ne Goran je!! Citiraj
Hrdzo Napisano 11. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2006 Thnx to Jelen------evo sad sam se cuo sa tvojim mehanicarem!! Ima i taj kriz i jos neke sitnice!! Znaci i to je rijeseno!! Thnx i mazda323f - ne isplati mi se skroz gore do tebe ici....ipak sam naso i ovdje za istu cijenu taj kriz!! Samo sad jos da dobim napokon tu placu i onda shoping!! Citiraj
BOBI Napisano 11. februar, 2006 Prijavi Napisano 11. februar, 2006 glavno da si nasel Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.