Deeyan Napisano 15. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2022 Se iskreno opravičujem, ker je tole tako dolgo trajalo, končno lahko potrdim, da smo našli nekoga resnega in nareduili daljše sodelovanje s podjetjem (tudi za druge stvari, ki bodo sledile v prihodnosti). Nalepke so končno v izdelavi in bodo na voljo od naslednjega tedna dalje! 3 1 Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 21. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 21. september, 2022 1 Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 21. september, 2022 Prijavi Napisano 21. september, 2022 pred 3 urami je Deeyan napisal: Koliko se jih da dobit? 🤔 1
Deeyan Napisano 21. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 21. september, 2022 pred 1 minuto je Bini napisal: Koliko se jih da dobit? 🤔 Dal smo jih tiskat kolker je blo naročil tu in na FB (ene par jih je več, da se je na okroglo naročilo), ti si tak narocil 3? Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 23. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2022 5 Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 23. september, 2022 Prijavi Napisano 23. september, 2022 Jaz sem tudi naročil...se ne spomnim...???😁poglej
Deeyan Napisano 23. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2022 Pred eno uro je Gelipter napisal: Jaz sem tudi naročil...se ne spomnim...???😁poglej Si, 2 kosa 🙂 Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 23. september, 2022 Prijavi Napisano 23. september, 2022 pred 12 minutami je Deeyan napisal: Si, 2 kosa 🙂 Ok...super hvala ...kdaj jih pošlješ...😄😁
Deeyan Napisano 23. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2022 pred 10 minutami je Gelipter napisal: Ok...super hvala ...kdaj jih pošlješ...😄😁 Lahko posljem (pa placas "drago" postnino za tistih par gramov) al pa kdaj prevzames na kakem srecanju. Po zelji 🙂 Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 23. september, 2022 Prijavi Napisano 23. september, 2022 Pred eno uro je Deeyan napisal: Lahko posljem (pa placas "drago" postnino za tistih par gramov) al pa kdaj prevzames na kakem srecanju. Po zelji 🙂 Lahko mi pošlješ po PTT saj imaš moj naslov..za nalepke ti nakažem na TRR..👍😁
Slivka Napisano 23. september, 2022 Prijavi Napisano 23. september, 2022 Mislim, v tem elektronskem času boš pošiljal po navadni pošti? Kdaj bo pa dobil? Pošlješ mu na e-mail, pa je. Ali pa kar kot MMS, pa na tablici odpre, tablico pa prilepi na zadnjo šipo... Mislim, v katerem stoletju pa smo, no, da boš pošiljal po navadni pošti ... 5 1
Deeyan Napisano 24. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2022 pred 3 urami je Gelipter napisal: Lahko mi pošlješ po PTT saj imaš moj naslov..za nalepke ti nakažem na TRR..👍😁 Ok, po zelji 🙂 Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 24. september, 2022 Prijavi Napisano 24. september, 2022 pred 15 urami je Deeyan napisal: Ok, po zelji 🙂 Pošlji mi po PTT😉
Bini Napisano 28. september, 2022 Prijavi Napisano 28. september, 2022 Kaka ideja kam jo napopat.... 1
FuManchu Napisano 28. september, 2022 Prijavi Napisano 28. september, 2022 Jaz bi jo na šipo ruknil. Nekam zadaj ali na strani. 1
TBA Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 8 urami je Bini napisal: Kaka ideja kam jo napopat.... Najbolj na šipo k maš sam eno. Če bi mel dve pa mal za sprednji kolotek pred vrati 😉. Men je sicer tale dobra, sam da je siva podlaga prozorna. Ne vem pa kak bi na rdečkah zgledal
Bini Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 2 urama je TBA napisal: Najbolj na šipo k maš sam eno. Če bi mel dve pa mal za sprednji kolotek pred vrati 😉. Men je sicer tale dobra, sam da je siva podlaga prozorna. Ne vem pa kak bi na rdečkah zgledal Imam "tri" tak da s tem nimam problemov😊 Druga varjanta bi tudi meni ustrezala ni pa prostora, ker je plastika skoraj do vrat..... Eno varianto že imam a pade mogoče še kak dober predlog... 1 1
Janez007 Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 (urejeno) Naši dve Mazdi imata zadaj na vratih napis Mazda, tako spredaj in zadaj pa še Mazdin emblem. Vaše nimajo? Ne vem zakaj bi moral potem še posebej na avto pisat, da je tisti, ki vozi naše Mazde, šofer Mazde??? 😀 Sem tiste vrste "model", ki me dodatne nalepke na proizvodih motijo. Spomnim se 20 let nazaj, ko je šef ponosno nosil Murin rekeljc z nalepko Mura na rokavu, čeprav je bila mišljena, da se ob nakupu odstrani. 😂 Popravljeno 29. september, 2022 od Janez007 1
Bini Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 22 minutami je Janez007 napisal: Naši dve Mazdi imata zadaj na vratih napis Mazda, tako spredaj in zadaj pa še Mazdin emblem. Ne vem zakaj bi moral še posebej na avto pisat, da je tisti, ki vozi naše Mazde, šofer Mazde??? 😀 Sem tiste vrste "model", ki me dodatne nalepke na proizvodih motijo. Spomnim se 20 let nazaj, ko je šef ponosno nosil Murin rekeljc z nalepko Mura na rokavu, čeprav je bila mišljena, da se ob nakupu odstrani. 😂 Ta je bila zamišljena kao prepoznavanju članov foruma na cesti ali vsaj nekaterih med nami.....😉 Odstranim jo še vedno lahko.....
Janez007 Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 (urejeno) Potem bi pa morda bolj pasala gor prepoznavna nalepka tega foruma? 🤔 Lahko bi jih sponzoriral tudi dr. Pelko. 😀 Popravljeno 29. september, 2022 od Janez007 2
Alex Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 33 minutami je Janez007 napisal: Potem bi pa morda bolj pasala gor prepoznavna nalepka tega foruma? 🤔 Lahko bi jih sponzoriral tudi dr. Pelko. 😀 Zakaj pa Pelko?
Boss Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 1 uro je Janez007 napisal: Naši dve Mazdi imata zadaj na vratih napis Mazda, tako spredaj in zadaj pa še Mazdin emblem. Vaše nimajo? Ne vem zakaj bi moral potem še posebej na avto pisat, da je tisti, ki vozi naše Mazde, šofer Mazde??? 😀 Hehe, ne preveč z logiko, ker tukaj pač ne pali. Bi bilo pa smiselno recimo tako nalepko dat na Pugija. Da se ve, da je to samo anomalija in da si v srcu pravi Mazda driver. 🤪 To je mal v hecu, da ne bo kdo kakšno teorijo zarote iz tega izpeljal.
Janez007 Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 38 minutami je Boss napisal: Hehe, ne preveč z logiko, ker tukaj pač ne pali. Bi bilo pa smiselno recimo tako nalepko dat na Pugija. Da se ve, da je to samo anomalija in da si v srcu pravi Mazda driver. 🤪 To je mal v hecu, da ne bo kdo kakšno teorijo zarote iz tega izpeljal. Saj se tudi jaz hecam ... kakšno vreme - za posrat, kakšna geopolitična situacija - zelo nevarna, ... tako da se je treba malo zamotit.
Janez007 Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: Zakaj pa Pelko? Zato, ker ima na račun tega foruma polno umazanega dela. 🤭 1
Alex Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 5 minutami je Janez007 napisal: Zato, ker ima na račun tega foruma polno umazanega dela. 🤭 Ima vsaj delo. 😉 Verjetno ne toliko, kot bi ga imel s kakšnimi Peugeoti in renoji. Aja pa s citroeni tudi. A vseeno. 😊 1 2
Priporočeno sporočilo