Deeyan Napisano 29. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 3 urami je Janez007 napisal: Naši dve Mazdi imata zadaj na vratih napis Mazda, tako spredaj in zadaj pa še Mazdin emblem. Vaše nimajo? Ne vem zakaj bi moral potem še posebej na avto pisat, da je tisti, ki vozi naše Mazde, šofer Mazde??? 😀 Zato, ker je to naša skupina že od leta 2009 mogoče... Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen. 3 Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
FuManchu Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 Glede na kompleksnost motorja 2,2 verjamem, da bi včasih poslal vse u kurac najraje🤣 1
Alex Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 (urejeno) pred 8 minutami je FuManchu napisal: Glede na kompleksnost motorja 2,2 verjamem, da bi včasih poslal vse u kurac najraje🤣 Po moje niti ne. Moj mehanik je ravno prejšnji teden imel eno italijansko 6-ko. In je sčistil vse po vrsti okoli motorja, kar se pač mora. (kolektor, egr-ja, senzorje) Pravi, da je prav veselje delati ta motor, ker je vse enostavno in logično. Tudi, ko je zamenjal turbini na eni prej je to naredil z lahkoto. Tako, da menim, da je problem edino čas, ko je Pelko tako zaseden. Popravljeno 29. september, 2022 od Alex 1
Bini Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 Evola, napopal sem jo..... Ps; slikano v garaži, ker zunaj lije kot pr.... a..... 🙃🙂 8 2
Boss Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 Sicer sem proti lepljenju nalepak, ampak tole moram pa pohvalit, ker si našel res pravo mesto, da ne izgleda kičasto. 1
Alex Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 11 minutami je Bini napisal: Evola, napopal sem jo..... Ps; slikano v garaži, ker zunaj lije kot pr.... a..... 🙃🙂 Tudi take barve bi bila zanimiva. 😊
SeekK Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 Res dobro izpade! Premium 😉 1
Alex Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 4 minutami je SeekK napisal: Res dobro izpade! Premium 😉 Itak. Premium nalepka na premium avtu. 😉 1 1
Deeyan Napisano 29. september, 2022 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 1 uro je Bini napisal: Evola, napopal sem jo..... Ps; slikano v garaži, ker zunaj lije kot pr.... a..... 🙃🙂 Bomba 🔝🙂 1 1 Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 3. november, 2022 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2022 @Jest, se lahko tole v klubski forum prestavi? 🙂 Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo