Luka_ Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 Pozdravljeni. Sem se odlocil za nakup Mazde6 2.2.d 150ks...nimam se nobenih izkusenj z Mazdo. Mogoce ,vase mnenje,prednosti...slabosti...na kaj je treba bit previden pri nakupu? Vem,nekaj sem ze prebral,eni strogo zagovarjajo bencinca,pri dizlu da je treba pazit na dpf filter.... Se kopija linka za katero sem se odlocil. Hvalezen bi bil za vsako mnenje,nasvet. Hvala https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/d/auto/mazda-mazda6-2-2-cd-aut-standheizung-558157926/ Citiraj
SpEkTr Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 DPF filter je še najmanj. Podložke injektorjev, injektorji, veriga.. Citiraj
dvorjan Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 Videti je lepa. Meni edino ni všeč vlečna kljuka, saj to pomeni, da je avto vlekel prikolico ... Če nimaš veliko mestnih voženj, z dizlom ne bi smelo biti večjih težav. 1 Citiraj
Shrek Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 Meni osebno je vlečna kljuka plus. Se pravi, da bog ne daj kupiti avto z vlečno kljuko. Citiraj
Luka_ Napisano 4. junij, 2022 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2022 (urejeno) pred 2 urama je SpEkTr napisal: DPF filter je še najmanj. Podložke injektorjev, injektorji, veriga.. Na katerem servisu oz pri katerih kilometrih bi se moralo to preverjat? Se mi zdi ,da pri teh kilometrih se ne bi smelo bit problemov ampak sej pravim,izkusenj glede mazd nimam. Drugace pa vecinoma avtocesta,recimo da je mestne voznje vec kot pol manj kot avtoceste. Popravljeno 4. junij, 2022 od Luka_ Citiraj
Janez007 Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 (urejeno) Pri Mazda dizlu moraš imeti srečo, veliko sreče, pazljivost pomaga le delno, ker gre lahko veliko stvari narobe, stroški pa so v primeru težav zelo visoki. Sem šel čez celo zgodbo, od Mazde 6 CD 175, G165, G194. Slednja je res pravi avto, za bencinski motor skoraj ne veš, da obstaja. Če kupuješ dizla predvsem zaradi pričakovene nižje porabe-stroškov, verjetno ne bo računice. Drugo je, če želiš dober navor, ki je pri dizlih res prednost. Popravljeno 4. junij, 2022 od Janez007 2 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 pred 4 urami je dvorjan napisal: Meni edino ni všeč vlečna kljuka, saj to pomeni, da je avto vlekel prikolico ... Ni nujno, lahko je pa prevazal le kolesa 🙂 3 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
TBA Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 pred 53 minutami je Deeyan napisal: Ni nujno, lahko je pa prevazal le kolesa 🙂 Sm tud js to tuhtu . Lahko se pa še zmer vpraša kaj so vlekli. Da ne bo potem ugotovljeno da so vlekli konjske al pa prikolice za avte 1 Citiraj
NevLado Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 Če kupuješ CD150/175: - servisi na max 15kkm - zamenjane podložke injektorjev in pregledani injektorji - letnik po 2016 zaradi možnih težav z odmično Čim fali en servis - vzami raje drugega. Če ima malo km ali pa se boš ti z njim vozil po 10km na dan…kupi raje bencinarja, ker ne bo težav. 3 1 Citiraj
Luka_ Napisano 4. junij, 2022 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2022 pred 14 minutami je NevLado napisal: Če kupuješ CD150/175: - servisi na max 15kkm - zamenjane podložke injektorjev in pregledani injektorji - letnik po 2016 zaradi možnih težav z odmično Čim fali en servis - vzami raje drugega. Če ima malo km ali pa se boš ti z njim vozil po 10km na dan…kupi raje bencinarja, ker ne bo težav. Hvala Citiraj
SpEkTr Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 Ni nujno, lahko je pa prevazal le kolesa Točno tako. Sicer je pa vleka pk samo plus.. Takrat motor vsaj dela, in se zagreje ter prediha. 1 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.