Loli Napisano 8. junij, 2022 Prijavi Napisano 8. junij, 2022 Živjo! Mene pa zanima če ima gdo izkušnje s čudnim zvokom pri pospeševanju v tretji prestavi? Kot da bi po nekaj sekundah pospeševanja spremenil zvok. Lp Citiraj
Alex Napisano 8. junij, 2022 Prijavi Napisano 8. junij, 2022 pred 4 urami je Loli napisal: Živjo! Mene pa zanima če ima gdo izkušnje s čudnim zvokom pri pospeševanju v tretji prestavi? Kot da bi po nekaj sekundah pospeševanja spremenil zvok. Lp Kakšen je točno ta zvok? Ali se to dogaja vedno ali le občasno? Citiraj
Loli Napisano 14. junij, 2022 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2022 dne 8. 6. 2022 ob 19:37 je Alex napisal: Kakšen je točno ta zvok? Ali se to dogaja vedno ali le občasno? Ubistvu smo danes auto priklopili na računalnik in je očitno ali fuč senzor za pretok zraka ali pa zamašen nek egr ventil ali nek kolektor. Ker pa se nismo odprli še nevemo kaj od tega je vzrok. Se mi pa zdi da je vrjetno kaj zamašeno saj je biu med korono auto vožen na precej kratke razdalje. Je morda že gdo imel ta problem in koliko ga je stalo čiščenje? Citiraj
Alex Napisano 15. junij, 2022 Prijavi Napisano 15. junij, 2022 pred 7 urami je Loli napisal: Ubistvu smo danes auto priklopili na računalnik in je očitno ali fuč senzor za pretok zraka ali pa zamašen nek egr ventil ali nek kolektor. Ker pa se nismo odprli še nevemo kaj od tega je vzrok. Se mi pa zdi da je vrjetno kaj zamašeno saj je biu med korono auto vožen na precej kratke razdalje. Je morda že gdo imel ta problem in koliko ga je stalo čiščenje? Pa zabasan je sigurno tudi dpf filter. 1 Citiraj
NevLado Napisano 15. junij, 2022 Prijavi Napisano 15. junij, 2022 pred 12 urami je Loli napisal: Ubistvu smo danes auto priklopili na računalnik in je očitno ali fuč senzor za pretok zraka ali pa zamašen nek egr ventil ali nek kolektor. Ker pa se nismo odprli še nevemo kaj od tega je vzrok. Se mi pa zdi da je vrjetno kaj zamašeno saj je biu med korono auto vožen na precej kratke razdalje. Je morda že gdo imel ta problem in koliko ga je stalo čiščenje? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.