KAALman Napisano 12. februar, 2006 Prijavi Napisano 12. februar, 2006 http://www.familycar.com/RoadTests/Mazda-6/ 3.0 V6 makez my heart beat much faster Citiraj LP KAALman
David Napisano 12. februar, 2006 Prijavi Napisano 12. februar, 2006 Pismo ej...220 HP.... pa ej...18 000 $ do 25 000 $ kar je precej poceni za ta avto.... Proleti amerikanosi.... Citiraj Feel free....
LEPI Napisano 12. februar, 2006 Prijavi Napisano 12. februar, 2006 uh to pa more letet pa draga tud ni tak Citiraj
poky Napisano 12. februar, 2006 Prijavi Napisano 12. februar, 2006 Mater je dobra karavanka za ameri?ki trg!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 Mater je dobra karavanka za ameri?ki trg!! na veliko ji manjkajo stre?ni nosilci. karavan brez stre?nih nosilcev me spominja na ?ajfo. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
madmax Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 ?alostno je to da jim ostali pol sveta subvencionira take cene, da o nafti ne izgubljam besed. Ej, nemorem si pomagat ampak ko mi en ameriko pa glupe ameri?ane omeni . Veste kaj mi je enkrat en zabiti amer reku; Od kod si? Iz Slovenije. A, to je tista gostilna na koncu ulice! Pol re?e? pa Evropa, pa te gledajo kot da si iz lune padu. Fak ej! Sorry ker sem mal offtopic! Citiraj
Boss Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 Nima? kej... ?e dobro, da je sploh najdu kak?no povezavo na ime Slovenija Druga? pa 90% ameri?anov ne zna na?teti zadnjih 5 ameri?kih predsednikov kaj da bi sploh vedeli kje je Evropa. aja pa ?e to, ko so jih spra?evali kaj so de?ele tretjega sveta so odgovarjali v stilu, da so to dr?ave po tretji svetovni/atomski vojni ali pa da a so to dr?ave, ki so jih okupirali vesoljci?!?!?! in podobni umotvori. Citiraj
David Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 ok smo malo za?li s teme.... 85% ameri?ano ne zna na svetovnem globusu niti USA pokazat... GROZNOO!!! Sej je zgodbic o neumnosti amerikanosov ogromno..... predlagam da se posebna tema v KR Neki odpre...samo za njih..... LP dAVid Citiraj Feel free....
Boss Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 Kar se pa ameri?ke ?estke ti?e pa res ne vem kako lahko s takimi cenami (30% ni?jimi kot v EU) proizvajalci sploh shajajo? Verjetno zaradi tega, ker jih uradno izdelujejo v ZDA in so opro??eni carin?!?! Saj, ?e bi v EU prodajali avtomobile narejene izven EU brez carin bi verjetno polovica evropski proizvajalcev lahko enostavno zaprla svoje fabrke? Citiraj
madmax Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 Fora je v tem da je ve?ina teh zgodbic resni?na, par sem jih tudi jaz na lastni ko?i do?ivel! Mislim pa da je ?koda izgubljati besede. Bush na obisku po orkanu Katrina Citiraj
LabiGT Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 men pa gre na zivce da evropejci se delate pametne glede americanov, oni pa dalec dalec pred vsemi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 men pa gre na zivce da evropejci se delate pametne glede americanov, oni pa dalec dalec pred vsemi LA Big T (el ej big ti) - yo my man rapsta' ... kwa za vraga si hotel povedat Citiraj
LabiGT Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 LA Big T (el ej big ti) - yo my man rapsta' ... kwa za vraga si hotel povedat Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken, Burger King, juciy steaks..itd itd...a vids kok je amerika kul Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 He he Labi je spet pri hrani.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken, Burger King, juciy steaks..itd itd...a vids kok je amerika kul Bi si lahko ?e prej mislil....da bo ta njihova apriornost na hrani pristala.... overweight sonavabi?is!! Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken, Burger King, juciy steaks..itd itd...a vids kok je amerika kul Zato pa so ameri?anke, ki sem jih videl v ?ivo ?isto druga?ne od teh na TV-ju in v revijah - vse imajo obliko hru?ke (upam, da ne bo katera hru?ka u?aljena, ker sem jo z ameri?ankami primerjal!!) ... druga?e pa se pridru?ujem mnenju - amerikanosi ... ma kaj, ?isto za luno so no!!!!!! Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 13. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2006 hmm.. am spet mogu zaklent ? mislim... men se dopadejo avti, ne pa ameri?ani... tale karavanka zgleda drop dead gorgeous pa da so ameri?ani dale? pred vsemi, ja res je, po kretenizmu ! sicer obstajajo svetle izjeme, ampak... nebi tu o tem ! Citiraj LP KAALman
Mazda323 Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 Avti so res nenormalno poceni proti Slo Mazda Mazdaspeed6 (MPS) 274 hp 2.3 liter turbocharged 4-cylinder engine Sport starting at $28,555* ( 5.768,110sit) Grand Touring starting at $30,485 (6.157,970sit) Mazda Rx-8 starting at $25,935 (5.238,870sit) Citiraj
Boss Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 Avti so res nenormalno poceni proti Slo Mazda Mazdaspeed6 (MPS)274 hp 2.3 liter turbocharged4-cylinder engine Sportstarting at $28,555* ( 5.768,110sit) Grand Touringstarting at $30,485 (6.157,970sit) Mazda Rx-8starting at $25,935 (5.238,870sit) Ja sej... za zjokat.press Citiraj
wiperboy Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 Prava marcina samo majo ta velki zopet najboj ugodno Citiraj gremo na?i.....
Symon Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 Kar je dobro naj slabu! Res je bedno tole, da imajo Ameri?ani skoraj polovico cenej?e avtomobile (RX-8). Po drugi strani jim je pa skrb za naravo neznanka in nimajo pojma o Kjotskem protokolu (no saj, ?e se ne ktoim ga tudi Japonci niso podpisali ). No v glavnem se pa vidi, da je tole pod haubo ?isto za Ameri?ki trg. Ampak priznajmo si, da bi se tole prileglo tudi nam Evropejcem! Samo ?e Coupe verzijo naredijo pa 406 coupe odpade kot knof od gat! Citiraj
komar Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 hmm.. am spet mogu zaklent ? mislim... men se dopadejo avti, ne pa ameri?ani... tale karavanka zgleda drop dead gorgeous pa da so ameri?ani dale? pred vsemi, ja res je, po kretenizmu ! sicer obstajajo svetle izjeme, ampak... nebi tu o tem ! Nena se jezi stariiii... No, da se vrnem na temo - bom se kar za rde?ko odlo?il (so deca dovol vlki, da karavana ve? ne rabim) ! Citiraj Papa, Tomi
suicidal Napisano 13. februar, 2006 Prijavi Napisano 13. februar, 2006 jaz ?e nimam "dec", pa sem se za karavan odlo?u. (nikoli ne ve? kdaj pridejo, he he. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 jaz ?e nimam "dec", pa sem se za karavan odlo?u. (nikoli ne ve? kdaj pridejo, he he. To pa bi ?e mogo vsaj malo slutit, se si(bo?) verjetno zraven.... Tak da si se vredu odlo?o za karavana! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 To pa bi ?e mogo vsaj malo slutit, se si(bo?) verjetno zraven.... Tak da si se vredu odlo?o za karavana! ja ja, sem vedno zraven, vsekakor , hotel sem napisat, da nikoli ne ve? (vem) kdaj me bo prijelo imeti nara??aj, pa da sem za vsak slu?aj kupil karavan ?e zdaj. res pa je, da imam tudi ?e zdaj karavana - ?kodo. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.