Jaka23456 Napisano 18. julij, 2022 Prijavi Napisano 18. julij, 2022 Pozdravljeni. Imam Mazdo 6 letnik 2014 in avto na vsake toliko mocno potrese. Po mocnem pritisku na gas za sabo pusti bel dim nato je bolje. Ne najdemo napake ce ima kdo kaksne izkusnje. Hvala Citiraj
Deeyan Napisano 18. julij, 2022 Prijavi Napisano 18. julij, 2022 Pred eno uro je Jaka23456 napisal: Pozdravljeni. Imam Mazdo 6 letnik 2014 in avto na vsake toliko mocno potrese. Po mocnem pritisku na gas za sabo pusti bel dim nato je bolje. Ne najdemo napake ce ima kdo kaksne izkusnje. Hvala Bencin ali diesel? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
scania Napisano 18. julij, 2022 Prijavi Napisano 18. julij, 2022 Predvidevam da dizel, hladilna tekocina zginja? Tak po tihem razmišljam in me misli usmerjajo k glavi motorja. 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. julij, 2022 Prijavi Napisano 18. julij, 2022 (urejeno) Bel dim? Ko se iz Vatikana pokadi bel dim to pomeni, da je svet dobil novega papeža. Pri Mazdi pa bel dim običajno ne pomeni nič dobrega... Naredi en poskus. Odpri čep ekspanzijske posode. Nato vžgi motor in ga segrej na delovno temperaturo. Zraven pa spremljaj gladino hladilne tekočine. Če bodo začeli ven brbotati mehurčki, imaš dve možnosti: slabo in slabšo, se pravi prebito tesnilo na glavi motorja ali pa počena glava motorja... Toliko za začetek, potem bomo pa naprej... Popravljeno 18. julij, 2022 od Slivka 5 Citiraj
Janez007 Napisano 26. julij, 2022 Prijavi Napisano 26. julij, 2022 Tudi pokvarjena turbina ima lahko za posledico bel dim. 😪 1 Citiraj
x-layer Napisano 26. julij, 2022 Prijavi Napisano 26. julij, 2022 pred 8 urami je Janez007 napisal: Tudi pokvarjena turbina ima lahko za posledico bel dim. 😪 Hmm, kolikor vem je bel dim povezan z hladilno tekočino/vodo... Če je prisotno olje je dim bolj modrikast... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
scania Napisano 26. julij, 2022 Prijavi Napisano 26. julij, 2022 dne 18. 7. 2022 ob 19:52 je Jaka23456 napisal: Pozdravljeni. Imam Mazdo 6 letnik 2014 in avto na vsake toliko mocno potrese. Po mocnem pritisku na gas za sabo pusti bel dim nato je bolje. Ne najdemo napake ce ima kdo kaksne izkusnje. Hvala Si kaj rešil? Citiraj
scania Napisano 27. julij, 2022 Prijavi Napisano 27. julij, 2022 Takšne imam jaz najraje pride na forum ker ima problem mu pomagamo potem pa niti da bi javil ce je resil ali kaj je bilo. Ce kdo kaj rabi od mene mi naj pise v zs, na forumu bom pa odgovoril samo ćlanom ki imajo več kot 100 objav. Vglavnem izkoriščevalci obvoz al pa direkt na servis vprašajte. 4 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. julij, 2022 Prijavi Napisano 27. julij, 2022 Mogoče pa sam ni tolk ažuren glede na to da je bil nazadnje online 6dni nazaj ,..pomoje sploh neve več za ta forum haha 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.