Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ko pa na tem potovanju narediš postanek, pa se vsi podatki resetirajo. To računanje na roke pa je iz časov Golfa dvojke. Kar Mazdi manjka je to, da nima dnevnega števca porabe, prevoženih kilometrov, povprečne hitrosti in časa vožnje, pač pa samo le za posamezno vožnjo.   Moram pa povedati,da ima števec porabe, glede na dejansko porabo, presenetljivo točen.
    • Mimogrede...zakaj si menjal? 
    • Boss, se žal in spet motiš. In ne morem verjet, s kakšno samozavestjo, lahkoto. Podobno kot Alex. Govorite kar nekaj na pamet, kot   Konkreten račun za konkreten avto, o katerem govorimo: 34.990 - osnovna cena 700 - kovinska barva 668 - dodatna garancija 570 - kljuka ------------------------ 36.928 € skupaj          
    • Jaz se z EV vozim po vsej Evropi in širše. Tudi čez Črno goro in Albanijo sem šel na grški otok na dopust z EV. In pojdem letos spet, da se razumemo, še dlje. Ne razumem, zakaj bi bila ena Hrvaška problem?   Bil sem v Srbiji in Bolgariji - in edino za jugovzhodno Srbijo lahko rečem, da ima bolj kilavo polnilno infrastrukturo, ampak tudi tam smo vsi z EV vseeno uspeli le-te napolniti in se vrniti domov - poleg mene je enkrat polnil Šved. Ergo? Se (res) ne da potovati z EV?! Na cesti vam ljudje vsak dan dokazujejo obratno.   V Grčiji sem na polnilnici srečal Albanca, ki je šel iz Italije v Turčijo z električnim kombijem! In vas še vedno skrbi pot na dopust v sosednjo državo. Hecno.
    • Jaz bom zimske znucal fucket, pa pomoje julija menjal na preostanek nexenk  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.