Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ali je res tako težko kaj takega narediti? Trip B za 50K 😄
    • OK.   Ko hočem videti porabo za neko določeno razdaljo, recimo pot na morje in nazaj...   Ne levi strani zaslona pred volanom, je tipka kjer si TRIP A resetiram na 0. Se ne resetira z izklopom avta. Potem pa grem na digitalni števec, ki ima poleg km/h v sredini tudi prikazano povprečno porabo. To dam na 0 z pritiskom info tipke za 3 sek. Ta poraba se ne resetira z izklopom avta. Tako imam prevožene km in porabo.   Sem prav povedal ali sem zabluzil? 😅  
    • Gor ali pa dol. Dokler ne bo lidar dovolj poceni, da bo v takšnih avtih, ki nekaj sanjajo o samovozečih podvigih, potem je vse skupaj zelo nezanesljivo in je le asistenčni sistem, pa lahko lepijo gor ime Autopilot, kolikor hočejo. Meni Mazda vedno disabla asistenco, če je kamera malo na slabši vidljivosti, recimo zarošena šipa, nizko zimsko sonce. Je pa kombinacija lidarja in kamer najboljša, samo nekdo mora to narediti, da bodo ljudje lahko plačali, kot vse. Skalabilnost, skalabilnost, skalabilnost, odmeva pri takšnih stvareh. Video je bolj na ekstremni strani, se strinjam, vseeno pa hud naliv in megla nista nič posebnega v realnosti - če je kdo gledal cel prispevek, potem ve o čem govorim. Seveda se pa Rober živi s svojim Youtube kanalom, to se je pa tudi treba zavedati.    
    • In kaj v moji objavi ne drži? In še enkrat si se zmotil, račun ni nemški. 😆   Sicer pa je bilo konec 2019 pri nas s cenami rabljenih takole, bencinarjev pa praktično 0. Tole je mail glede 1,5 let rabljenih dizlov službenih, testnih,...    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.