Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 minuto je dvorjan napisal:

To je pa čudno, saj imajo isto programsko srce.

Vem... se vedno malo upam, da bo vseeno na voljo s kaksno od naslednjih nadgradenj firmware-a ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

Se še malo pošopirim :)

Prevzeta ob 15.30 in že vsa umazana :)

Fotografija pa vremenu primerna .

20240105_164937.jpg

20240105_181544.jpg

Popravljeno od Sunking
  • Všeč 14
  • Ljubim 2
Napisano
pred 15 urami je Sunking napisal:

20240105_164937.jpg

20240105_181544.jpg

Bomba zgleda klub vremenu in naj ti gre, gre, gre....... 👍😉:zoom-zoom:

Napisano
pred 16 urami je Sunking napisal:

Naj ti dobro služi in :zoom-zoom: :P ...

Glede na to, da je bila frišno dobavljena... ali ima že infotainment v slovenščini? Po informacijah, ki sem jih dobil, naj bi bili prvi modeli s sloveščino ravno Mazda 3 in CX-30 ... Edino če nisi dobil kakšno iz zaloge...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ej....lepa CX30  😉👍👍👍Samo gassss😉zoom zoom😉😁😁

Napisano
dne 28. 12. 2023 ob 16:50 je MazdaBoy napisal:

Čestitke! Po branem ti ne bo žal, da si vzel cx-30. Kot že nekdo napisal, ko boš enkrat mel AT, ne boš šel več nazaj na MT. :zoom-zoom:

@Sunking Čestitke še 1x za nakup, naj ti dobro služi, velik varnih km :zoom-zoom:

Napisano
dne 5. 1. 2024 ob 17:19 je Sunking napisal:

20240105_164937.jpg

20240105_181544.jpg

Srečno in čim več zabavnih km!

Napisano

Zanima me naslednje pri Mazdi CX-30 Skyactive X (180, 186):

- koliko akumulatorjev ima M-Hybrid motor,

- ali se lahko zažene motor na "kleme", če je akumulator sistema I-stop.

Hvala za odgovore. 

Napisano
pred 19 minutami je Robert napisal:

Zanima me naslednje pri Mazdi CX-30 Skyactive X (180, 186):

- koliko akumulatorjev ima M-Hybrid motor,

- ali se lahko zažene motor na "kleme", če je akumulator sistema I-stop.

Hvala za odgovore. 

2, en je "navaden", drug pa 24V za shranjevanje odvečne energije

Prvega menjaš, drugega nevem če boš kadarkoli menjal

Lahko normalno zaženeš motor na kleme, ker je 12V ista napetost kot na vseh ostalih aku

Napisano

Ima zagonskega za motor in pod sovoznikovem baterijo, ki pomaga pri sami vožni. Pojma nimam, če se lahko vžge na kable, poglej navodila, v tem primeru raje pokliči servis! 

Napisano

Ker je ravno tak pobeljen dan in da česa ne zamočim, s čim čistite sneg z avta da ne poškodujete barve? Glede na vsa opozorila o občutljivosti barve, me sedaj skrbi še to :)

Napisano
pred 54 minutami je Sunking napisal:

Ker je ravno tak pobeljen dan in da česa ne zamočim, s čim čistite sneg z avta da ne poškodujete barve? Glede na vsa opozorila o občutljivosti barve, me sedaj skrbi še to :)

Metlica iz petrola, nima bit kaj

https://www.petrol.si/eshop/avto-oprema-in-avtomobilizem/avtokozmetika/cistila-za-avto/strgala-in-metlice/teleskopsko-strgalo-z-metlico--87-115-cm-skuBL-PIS-151926

Napisano

Daš keramiko gor ,pa samo vse dol zdrsne 😁😁😁

Če boš s čimerkoli drgnil, boš spraskal... tko k pri pranju.... zdj pa koliko te to moti.

Napisano
pred 3 minutami je Volume napisal:

Daš keramiko gor ,pa samo vse dol zdrsne 😁😁😁

Če boš s čimerkoli drgnil, boš spraskal... tko k pri pranju.... zdj pa koliko te to moti.

Imam v planu, ampak je čakalna doba cca 2-3 mesece.

Bom pa danes tale sneg kar s fenom stopil :)

Napisano
pred 20 minutami je NevLado napisal:

Jest imam podobno, je imel pred par leti merkur take tudi, pa se scetine so mehke, niso trde kot pri vecini metlic.
Z mojo metlco se men na avtu cisto nic ne pozna, pa bi me hitr zmotil ce bi metlca pustila sledi

Napisano

Jaz imam tako z gumijastimi ščetinami, do zdej nobenih prask.

Napisano

Za garažo je sirkova. Metla, ne metlica 😅 Samo mam avto itak zunaj parkiran, ker sem jaz strokovnjak v garažo navleku biljard.

• Všeč 1
  • Haha 4
  • Ljubim 1
Napisano

Kaj maš pol garažo kot nek moški brlog al kako pravjo 😁 🍻

Napisano

Lahko bi bil... Žar je zravn, hladilnik je... pa cisterna za kurilca 😅

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.